Comentarii după prezentarea străzii Mioriţei care nu este caz singular

• publicat la: 13 februarie 2017
Comentarii după prezentarea străzii Mioriţei care nu este caz singular

La data de 11 februarie 2017 am publicat un material despre starea drumului de pe strada de pământ Mioriţei din Carei.

http://www.buletindecarei.ro/2017/02/imagini-neromantate-din-carei-drumurile-desfundate-nu-pot-fi-acoperite-cu-un-ghiocel.html

Un cititor întreabă-

Maghiar Tibor In 98 de ani de ce nu a-ti asfaltat tot orasul?Timp a-ti avut suficient.
Like · Reply · 7 hrs

O fi un nostalgic după Imperiul Austro- ungar?

Lăsând la o parte greşelile flagrante de scris în limba română, Buletin de Carei pune întrebarea…..De ce în ultimii 25 de ani de administraţie UDMR a Careiului nu aţi rezolvat problema asfaltărilor de calitate a drumurilor, a trotuarelor din oraş?  Aţi avut şi timp şi bani. Pentru trotuare  şi drumuri a fost luat un credit de 7,3 miloane de lei de la BCR dar care a ajuns în altă parte. Pentru marea asfaltare din 2011  bugetul local a fost ,,sărăcit,,  cu 1,5 milioane lei  pentru că   ,,s-a trântit,,   licitaţia. Aşteptăm să ne combată cineva pentru cele afirmate! …cu documente, evident.

De ce  s-au alocat  221.000 lei pentru renovare sediul UDMR unde primarul este şi preşedinte în timp ce  careienii intră în noroi până la gât pe strada Mioriţei, a Livezilor, Muncitorilor, Ştefan cel Mare , Bălţilor,etc. pentru a ajunge acasă?

De ce se cheltuie din banii careienilor pentru cai de rasă , lipiţani, pentru asociaţia doamnei Veress , cu soţul manager de proiect la reabilitare grajd , pensionar  dar angajat în continuare la primărie? De ce nu se plăteşte de asociaţie impozit pe clădire de peste 18 ani?

De ce nu doriţi ca toţi careienii să fie trataţi în mod egal şi de ce  vă deranjează multiculturalitatea şi multietnicitatea?

La 98 de ani de la Marea Unire , românii din Carei nu au drepturi egale cu ceilalţi locuitori ai Careiului şi li  se reproşează nerealizările conducerii din ultimii 25 de ani. Jalnic.

 

Buletin de Carei

http://www.buletindecarei.ro/2016/11/buletin-de-carei-deranjeaza-prin-dezvaluirile-documentate-unde-se-scurg-banii-careienilor.html

Lasati un comentariu