Condamnare pentru recidivistul careian care a agresat şi bărbatul de la adăpostul de noapte

• publicat la: 6 februarie 2017
Condamnare pentru recidivistul careian care a agresat şi bărbatul de la adăpostul de noapte

Criminalul care a agresat fizic şi un bărbat de la locuinţa primăriei Carei unde era  cazat  cu acceptul conducerii , a fost   condamnat la 23 de ani de închisoare.  Rămâne întrebarea-  pe ce criterii acceptă coonducerea  UAT Municipiul Carei şi serviciul de asistenţă socială găzduirea persoanelor  în spaţiile sale?

Semnalam  la data de  18 iulie 2016  existenţa unei persoane recidiviste la una dintre locuinţele UAT Municipiul Carei, persoană carea agresat fizic un om al străzii, cauzându-i numeroase frecturi pentru care a fost internat la Spitalul Judeţean Satu Mare.

http://www.buletindecarei.ro/2016/07/cuibul-terorii-de-la-carei-batai-crunte-aplicate-celor-ce-isi-deschid-gura.html

La o lună de la descrierea situaţiei, agresorul a comis o crimă.

http://www.buletindecarei.ro/2016/08/o-crima-ce-putea-fi-prevenita.html

Solutia pe scurt a judecătorilor Tribunalului Satu Mare pentru Hegedus Csaba: ”Respinge cererea de schimbare a încadrării juridice a faptei; Condamnă inculpatul H.C.A., pentru săvârșirea infracțiunii de omor, la pedeapsa de 23 ani închisoare, cu privare de libertate și interzicerea exercițiului drepturilor prevăzute de art. 66 lit. a si b Cod penal pe o durata de 5 ani, ca pedeapsă complementară; Deduce durata reținerii și a arestului preventiv; Menține măsura arestului preventiv a inculpatului; Admite acțiunea civilă și obligă inculpatul la plata de despăgubiri civile către partea civila S.I.”.

Fără comentarii.

 

Buletin de Carei

Lasati un comentariu