Două bilete de tren la preț de unul, de Dragobete

• publicat la: 23 februarie 2017
Două bilete de tren la preț de unul, de Dragobete

CFR Călători pune în vânzare bilete la jumătate de preț pentru ziua de Dragobete – 24 februarie: „IR Special / Oferta pentru 2”.

Reducerea de 50% din tariful biletului întreg este valabilă pentru călătoria la clasa 1 și a 2-a, se acordă la achiziţionarea a două bilete pentru acelaşi tren InterRegio și este disponibilă exclusiv la casele de bilete din staţiile CFR.

Oferta este valabilă la trenurile din anexă<https://goo.gl/Fgkavp>, nu se cumulează cu alte oferte, iar tariful de rezervare a locului se achită integral. „Sărbătoare a iubirii în tradiția populară românească, Dragobetele simbolizează renașterea naturii, dar și a dragostei. În gara vieții opresc multe trenuri – doar unul este cel al dragostei. Și chiar dacă pare că acesta nu ne așteaptă, merită să alergăm după el”, a declarat Iosif Szentes, Directorul General al CFR Călători.

Cuplurile de îndrăgostiți sunt așteptate în ziua de 24 februarie 2017 să oprească timpul în loc, imortalizând momente de iubire printr-o fotografie sau printr-o declarație la megafonul din Gara de Nord București.

Fotografiile vor fi reunite în cadrul evenimentului Facebook Iubește și călătorește!<https://www.facebook.com/events/1443109302380037/>

Lasati un comentariu