Municipiul Carei nu a primit şi nu va primi bani pentru finalizarea şoselei de centură. Lucrarea nu are nimic a face cu Primăria Carei

• publicat la: 13 februarie 2017
Municipiul Carei nu a primit şi nu va primi bani pentru finalizarea şoselei de centură. Lucrarea nu are nimic a face cu Primăria Carei

În cursul acestei zile  s-a vehiculat în mediul online despre faptul că municipiul Carei va beneficia de fonduri  pentru finalizarea lucrărilor la şoseaua de centură ce nu se mai termină de peste 5 ani.

Buletin de Carei a atras atenţia în repetate rânduri despre faptul că primarul Kovacs iese cu declaraţii ambigue despre  această şosea de ocolire în momentele când are de dat socoteală pentru nerealizări din cadrul administraţiei pe care o conduce. Subiectul este abordat în perioada de campanii electorale sau acum , când după 8 ani neîntrerupţi de administraţie Kovacs , starea drumurilor este dezastruoasă, avem  peste 20 de străzi de pământ, trotuare nereabilitate de 40 de ani dar pentru care a fost accesat un credit de la BCR şi care a fost folosit pentru alte scopuri, cheltuim banii  oraşului pentru reabilitare sediu UDMR şi pentru cumpărare de cai de rasă sau pentru  afaceri cu consilieri apropiaţi, etc.

Revenind la obiectivul ,, Varianta de ocolire a municipiului Carei,,   pe pagina Primăriei Carei se menţionează foarte clar că cei 24 de milioane de lei pentru această lucrare au fost alocaţi bugetului de stat şi nicidecum bugetului local.

Faptul este confirmat şi de către administratorul public Beko Tamas în cadrul unei discuţii telefonice din cursul dimineţii. Acesta a precizat foarte clar că municipiul Carei este doar beneficiarul lucrării ,,şosea de centură,, şi …,,.nu avem nici un fel de relaţii contractuale sau juridice cu cei care au iniţiat şi apoi derulat acest proiect,,.

Primarul Kovacs nu se poate abţine de a nu poza în vedetă şi de a-şi da cu părerea despre modul de urgentare a lucrărilor pentru  obiectivul realizat de către Compania de Drumuri  din România când la el în curte drumurile plâng după asfalt  iar creditul  luat pentru trotuare a fost mâncat  de alte lucrări mai apropiate de sufletul primarului. Uitaţi-vă ce locuri de joacă avem în oras după  lucrările de 700 mii euro….

http://www.buletindecarei.ro/2015/09/carei-locuri-de-joaca-de-cosmar-cu-700-mii-euro-copil-ranit-la-tobogan.html

http://www.buletindecarei.ro/2015/11/da-cu-copii-careienilor-ce-aveti-domnilor-primari.html

În aceste condiţii primarul se bagă în seamă şi oferă sfaturi altora. Este la curent cu tot ceea ce  are de făcut Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR)   dar mai puţin cu ceea ce are de făcut pentru ca totţi careienii să fie trataţi în mod egal, nediscriminatoriu, pentru ca toşi să beneficieze de condiţii decente de trai dacă tot plătesc aceleaşi taxe şi impozite!

Buletin de Carei face un apel la adminsitraţia Kovacs de a  pune deoparte practicile diversioniste   şi de a se implica  în mod constant în asigurarea de condiţii optime de trai tuturor careienilor, indiferent de culoarea lor politică, de religie, stare socială  sau apartenenţă etnică.  Primăria este o instituţie care  lucrează în folosul cetăţeanului  iar angajaţii acesteia sunt plătiţi tot din efortul financiar al cetăţenilor.

 

Buletin de Carei

http://www.buletindecarei.ro/2016/04/centura-de-ocolire-a-careiului-si-planul-urbanistic-general.html

http://www.buletindecarei.ro/2016/08/vin-parlamentarele-dupa-8-ani-tandemul-careian-se-agita-pentru-centura-si-scoli.html

comentarii

de facebook la 13 februarie 2017 - 13:01

primarul pateste pe capleniul ca sa posteze in timpul serviciului interviuri cu consilierii udemeristi? atunci sa nu ne miram ca merge bine treaba

Lasati un comentariu