Pepco bate la uşa Careiului. Vrea parterul de la Victoria

• publicat la: 25 februarie 2017
Pepco bate la uşa Careiului. Vrea parterul de la Victoria

Retailerul Pepco  este în tratative cu administraţia careiană pentru deschiderea unui magazin la Carei. Potrivit unor  surse din primărie, contractul ar fi fost semnat deja urmând ca deschiderea oficală să aibă loc pe data de 1 aprilie 2017.

Dacă nu cumva e o păcăleală a primăriei pentru micii comercianţi careieni.

Dar având în vedere faptul că actele au fost semnate…puţin probabil să fie o păcăleală.

Spaţiul dorit de noul retailer este parterul   fostului magazin Victoria.  În Consiliul Local Carei încă nu a fost discutat subiectul.

Micii comercianţi sunt revoltaţi că vor rămâne pe drumuri, având în vedere că primăria nu îi protejează.  Primăria  Carei nu practică la ora actuală o politică de  protecţie la adresa careienilor mici  comerciaţi sau a  persoanelor  din Carei care vând diferite produse în piaţa de alimente.

Vom reveni cu amănunte.

 

Buletin de Carei

comentarii

de florin la 25 februarie 2017 - 14:00

ce frumosi erau si trandafirii! au trebuit scosi ca sa puna iarba cumparata de la csabi din primarie director la spatii verzi! totul e o afacere in primarie pentru gruparea tulipana! daca nu au interes si nu le pica ceva nu vor ajuta comerciantii careieni! jos coruptia din primarie!

de marina la 25 februarie 2017 - 23:13

a cui este cladirea de la victoria?

de amelia la 26 februarie 2017 - 08:57

iar ai gasit sesu si am crezut ca bine am ascuns la el

de Marcel la 26 februarie 2017 - 09:04

consilierul Pinter si cu hago au adus bustul lui horthi si materiale iredentiste in Carei. Pinter a candidat de primar si se lauda ca e careian si pentru ca a iesit pe ultimul loc aduce la careienii lui un bust al lui horthi. pentru cine nu stie toti sunt in gaska lui jeno loici. Puteti sa ii pupati ca scot careienii comercianti de pe piata si ii fac someri!

de mark la 27 februarie 2017 - 20:29

Ce are Pepco cu Horthi?

de Farcau Mariana la 27 februarie 2017 - 20:30

In tara noastra nu mai sunt legi?…mai bine zis:nu se respecta legile?Ar tebui sa ne adunam si „NOI”in fata primariei…desi nu cred ca ar avea vreun rost…….e si aici tara lui VODA….Oricum cei rauvoitori nu ne pot scoate pe toti dintre carpati pentru ca aici ne-am nascut si cu noi s-a faurit istoria Romaniei.Adevarul e ca sunt cei care au pielea fetei nu numai groasa dar si urata,ba chiar hidoasa…..aviz amatorilor.Nu mai e mult pana va vine si voua sfarsitul…Ganditi-va bine!Bineinteles daca sunteti in stare sa ganditi…

de adevarul la 27 februarie 2017 - 21:17

Sa mearga toti ungurii cu hortyi a lor in tara lor.Cum li se permite asa ceva in Romania. Maine iese forumul german cu aniversarea lui hitler.In ce tara traim ……….. domnilor?

de mark la 28 februarie 2017 - 07:59

@adevarul.Intr-o tara de vis.

de careienii la 28 februarie 2017 - 08:58

si cu micii comercianti cum ramane?

Lasati un comentariu