Rasism pe pâine…instigări la agresiuni la protejaţii presei de casă a primarului

• publicat la: 24 februarie 2017
Rasism pe pâine…instigări la agresiuni  la protejaţii presei de casă a primarului

Aceştia sunt cei apăraţi de presa de casă a primarului. Cei care  ,,au în cap  dreptul de stăpânire,,.   Vă place domnule primar ce aţi semănat? Pentru a ajunge la aceste incitări între etnii aţi angajat   redactori din presa maghiară  locală la primărie care să denigreze opoziţia ce nu vă înghite abuzurile? Încurajaţi ameninţările şi rasismul la adresa celor care nu vă împărtăşesc activităţile?

Like · Reply · 20 February at 14:31

Cristian Rolland
Cristian Rolland Ma deranjeaza ca insistati saptamanal pe niste teme care v-au facut pur si simplu penibila! Nu puteti accepta caci orasul este condus de UDMR? Nicio problema, mutati-va! Multi o sa ne bucuram, astfel scapam de jegurile care le scrieti in faimosul Buletin de Carei.
Like · Reply · 1 · 21 February at 18:09

Olga Horilla
Olga Horilla Akinek tudni kell az tudja a valosagot, aki nem az jarjon utana,…, valaki orba kene vagja ezt a ” not”hogy ebredjen meg es vegye tudomasul hol el!See translation
Burian Akos
Burian Akos A FB vezetosegnel kell jelenteniSee translation
Burian Akos
Burian Akos https://www.gyakorikerdesek.hu/elektronikus-eszkozok…

Hogy lehet valakit letiltani Facebookon? – Válaszok a kérdésre.
gyakorikerdesek.hu
Buletin de Carei
n.r.
Pentru doamna cu stăpânirea maghiară din oraş- vă rugăm să luaţi legătura cu domnul  Hago Nandor de la Muzeu ca să vă povestească despre cine a fost aici când au venit întemeietorii de care vorbiţi. În mod curios aceşti întemeietori au angajat ca şi gardă de corp haiduci români , singurii în care au avut încredere din toate punctele de vedere. Acei întemeietori au avut mai multă înţelepciune decât cei ce azi se închipuie că ar fi urmaşi ai lor. Păcat că nu vedeţi cum arată drumurile  şi trotuarele din oraş sub administraţie  exclusiv UDMR.

 

comentarii

de careian la 24 februarie 2017 - 02:15

domnule primar nu e bine ce faceti. credeti ca nu stim cum atacati mereu romanii care au curaj sa spuna adevarul prin grupul de presa pe care il aveti de ani de zile?
nu lucram noi la primarie da vedem si noi ce faceti. acum ati adus si bustul lui horthi ca sa ne speriati? nu toti suntem speriosi si mai asteptam si respect daca tot ne cheltuiti banii fara sa ne intrebati daca ne place ce faceti cu ei.ati adus orasul inapoi cu 76 de ani!

de stanga la 26 februarie 2017 - 11:19

Legendele unguresti sunt tratate la Carei drept adevaruri absolute, iar adevarurile neplacute pentru sovinii ungaristi sunt ascunse sau chiar eliminate. Dar lebada din blazonul de pe castel va spune ca habar nu aveti ca familia ungureasca Karoly este originara din Maramures, provenind din neamul cnezilor Coroi,innobilati in secolul al XIV-lea, pe a caror stema o regasiti in acest aceeasi pozitie. Ca multe alte cunoscute familii unguresti (Banffy, Kendeffy, Lackfy, Dragfy etc.) si familia Karolyi are origine romaneasca. Asta este, unguri falnici, cu stramosi romani, svabi, croati, slovaci, sarbi uncraineni sau polonezi!

Lasati un comentariu