Atenţie la capcane. Astăzi cartierul MV II

• publicat la: 5 martie 2017
Atenţie la capcane. Astăzi cartierul MV II

Atenţie la capcanele din cartiere. Guri de canal  cu denivelare faţă de calea pietonală sau  calea de rulare.  Nu trebuie să ne ruşinăm să recunoaştem că mai avem şi astfel de capcane. O atenţionare la timp poate  preveni un mic accident şi poate  determina  administraţia locală să ia măsuri  mai ales că fondurile alocate pentru astfel de lucrări au fost generoase.

Strada Ady Endre la intersecţia cu strada Octavian Goga. Aşa arată de peste un an de zile lucrarea  acceptată de administraţia locală.

Cartierul Mihai Viteazu I şi II au fost obiectul unui proiect  finanţat  în cadrul Programului Operaţional Regional 2007-2013, Axa prioritară 1 „sprijinirea dezvoltării durabile a oraşelor – poli urbani de creştere”, Domeniu de intervenţie 1.1. „Planuri integrate de dezvoltare urbană”. Valoarea proiectului 600.000 Euro.

În acelaşi cartier, în  spatele blocului de lângă Unicarm, pavajul a fost pus parcă în bătaie de joc. A fost semnată şi recepţia pentru astfel de lucrări. cine nu crede poate face o plimbare la faţa locului pentru a se convinge.

 

Buletin de Carei

Lasati un comentariu