Carei. Se caută cea mai bună voce. Înscrieri pentru STAR SELECT

• publicat la: 2 martie 2017
Carei. Se caută cea mai bună voce. Înscrieri pentru STAR SELECT

Centrul   Cultural al Municipiului Carei în colaborare cu Direcția de Cultură  a municipiului Carei caută și în 2017 cea mai bună voce. Cu  această ocazie se organizează ce-a de-a opta  ediție a concursului de  muzică ușoară STAR SELECT, destinat soliștilor  vocali, din  județul Satu Mare și nu numai.

Dacă ești elev, ai talent și îți place să cânți, înscrie-te în  competiție! Concursul  se va desfășura  pe două categorii : clasele V-VIIIși IX-XII  și va avea loc în data de 25 martie 2017, de la ora 12.00, la Carei, în sala de spectacole Deák Endre a Centrului Cultural.Fiecare concurent va putea interpreta o melodie, pe negativ sau cu acompaniament la chitară oripian. Negativul piesei va fi adus în format mp3, cu o oră înaintea  începerii concursului.

Înscrieri se pot face individual sau prin intermediul instituțiilor de învățământ până în data de 17 martie 2017,  pe adresa de email culturacarei@yahoo.com,  cu specificația ”Star Select”(nume și prenume, instituția școlară, clasa, titlul piesei interpretate, adresa de email și număr de contact) sau personal la Centrul Cultural Carei, zilnic între orele 13-18.

Persoană de contact prof. Szűcs József. (0744 349 943) Organizatori: SzűcsJózsef și Bogdan Georgescu

 

Buletin de Carei

Lasati un comentariu