Careienii plătesc pentru maşina Fundaţiei de Turism folosită doar de primar. Primarul tace… bărbăteşte împreună cu blogerii aserviţi

• publicat la: 22 martie 2017
Careienii plătesc pentru maşina Fundaţiei de Turism folosită doar de primar. Primarul tace… bărbăteşte împreună cu blogerii aserviţi

Buletin de Carei vă prezintă modul în care un demnitar cum este primarul municipiului Carei Kovacs Eugen îşi  parchează şemechereşte  pe trotuarul din faţa   casei unde  este acceptat  cu domiciliul maşina cumpărată din banii careienilor. La ora 13,50.

Blogerul fin Szasz şi consilierul politician angajat la UAT Municipiul Carei  nu sunt preocupaţi  de aplicarea unui regulament local  când vine vorba de primarul Kovacs. În schimb pe blogurile lor personale ei  încearcă  să execute public  singura voce din Consiliul Local  care doreşte transparenţă în domeniul administraţiei publice careiene şi tratarea  echidistantă a tuturor careienilor.  Luările de poziţie  ale consilierului înfierat mereu de primar sunt  atacate  doar de cei care au legături de cumetrie cu primarul sau  au contracte de colaborare în diverse forme cu UAT Municipiul Carei . Stalinismul e la el acasă în Republica de  la Carei.

Iată că viaţa bate filmul şi primarul  procedează întocmai ca în situaţiile  arătate cu degetul de finul Szasz.

Miercuri , 22 martie 2017, la ora 13, 50, primarul Kovacs parchează maşina Fundaţiei de turism  pe care o foloseşte în mod exclusiv în faţa casei unde are sediul firma  familiei sale. Pentru că are de achitat din 2008 datoriile la bugetul de stat acesta nu are dreptul la proprietăţi personale şi a fost nevoit să facă tot felul de jonglerii cu casa de locuit pentru a nu ajunge în mâinile creditorilor.

Careienii  nu plătesc numai pentru maşina Fundaţiei de turism folosită exclusiv de primar ci şi utilităţile asistaţilor sociali  de la diverse adrese din mun.Carei,  caii de rasă pe care asociaţia unei consiliere îi foloseşte  în scop comercial aducător de profit  sau  reparaţiile la sediul  formaţiunii unde primarul este preşedinte.

Careienii plătesc şi soldele blogerilor  care denigrează  persoanele cu spirit civic  ce militează pentru instaurarea unui climat nediscriminator  în oraşul Carei.

Maşina Renault Fluence a fost parcată toată săptămâna în faţa casei de pe strada Căplenilor situată peste drum de  Poliţia Locală, instituţia aflată în subordinea UAT Municipiul Carei.

 

Buletin de Carei

 

http://www.buletindecarei.ro/2012/12/fundatia-grof-karoly-vrea-un-renault-masina-de-vot-udmr-aproba.html

comentarii

de Ela la 22 martie 2017 - 22:12

Hai mai da-o dreaq doamna, da cand se duce primasu la buda, unde si la ce ora si cu ce hartie se sterge la fund nu ne spui?, spune-ne si cand trage si apa, si daca se spala pe maini, sa stim si noi. Astea-s apucaturi de pe vremea comunismului, mai da update, ca suntem in democratie, ura si la gara!

de Buletin de Carei la 22 martie 2017 - 22:43

Limbajul e specific unui blog de scandal care îl foloseşte pentru a acoperi matrapazlâcurile primarului cu banul public. Aţi greşit adresa cu un astfel de limbaj şi cu tehnica de manipulare a opiniei publice. În privinţa comunismului aveţi dreptate. Primarul a păstrat apucăturile de atunci când cei cu funcţii în partid foloseau bunurile comunităţii în beneficiul lor. În democraţie se respectă legile iar banii publici nu se folosesc pentru folosul personal. Maşina este cumpărată din banii careienilor pentru Fundaţia de turism local. Abuz se numeşte acţiunea lui de a o folosi în mod exclusiv pentru drumurile sale. Primarul unei localităţi este o persoană publică, un demnitar care şi-a asumat acest statut şi care trebuie deci să dea socoteală pentru fiecare leu din buget pe care îl cheltuie. Dacă nu reuşiţi să înţelegeţi sunaţi un prieten.

de marcel la 22 martie 2017 - 23:09

nu va ajunge blogl sasului pentru mizerii?
navaliti ca migratorii cand ramanti de caruta si va vede lumea in lumina reala.
cand veti plati datoriile primarului?
.pana atunci jos labele de pe oras!

de Ela la 23 martie 2017 - 11:16

Indiferent cine e omul, da chiar asa urmarit, de ce esti doamna, esti cumva detectiv, ofiter la filaj pe spionaj, spion, securist, ce calitate ai de urmatesti o persoana asa, daca nu am stii trecutul as zice ca ai un crash pt primash, deh baietii cu ochii astia albastri si offspring-uri de ale lor.

de Buletin de Carei la 23 martie 2017 - 12:49

In orice democratie cheltuirea banului public de catre demnitari este Publica. Careienii nu sunt de acord sa scoata bani din buzunar pentru demnitarii din primarie care si asa beneficiază de sufieciente facilităţi nejustificate. Daca ati fi spus la fel cand au fost urmariti opozantii primarului v-am fi crezut dar asa comentariul are valoare nula, e partinic si e doar o fumigena ..rasuflata.
Primarul unei localitati trebuie sa fie un exemplu de buna purtare nu un exemplu de cum se ia din pusculita comuna a orasului o suma pentru folosul personal.

Lasati un comentariu