Câştigătorii STAR SELECT 2017

• publicat la: 26 martie 2017
Câştigătorii STAR SELECT 2017

Sâmbătă, 25 martie, începând cu ora 12.00, la Centrul Cultural Carei s-a desfăşurat cea de-a 8-a ediţie aconcursului de talente în domeniul muzicii uşoare STAR SELECT. La ediţia din acest an s-au înscris 23 de concurenţi din judeţul Satu Mare şi din Ungaria.

Concursul s-a desfăşurat pe două categorii: „Clasele V-VIII” şi „Clasele IX-XII”.

Juriul ediţiei de anul acesta a fost format din: Simion Bărnuţiu, compozitor şi instrumentist, Bogdan Georgescu, directorul Direcţiei de Cultură a Municipiului Carei, Ludescher Annamária, profesoară de muzică; Adrian Ştefănuţi, referent, Manuel Chivari, solist vocal şi finalist la concursul naţional „Românii au talent”, ediţia 2016.

Concursul a fost organizat la data de 25 martie, zi în care profesorul Karácsonyi Péter (1940-2001), fondatorul formaţiei „Castelanii”, ar fi împlinit 77 de ani. În cadrul evenimentului a avut loc şi un scurt moment omagial în memoria regretatului profesor, la bustul acestuia, amplasat în curtea Centrului Cultural din Carei. Profesorul Szűcs József a relatat câteva date biografice despre Karácsonyi Péter, amintind de rolul major jucat de acesta în mișcarea culturală careiană și în performanţele obţinute de Castelanii la nivel naţional şi internaţional. La finalul momentului omagial a fost depusă o coroană de flori la bustul profesorului Karácsonyi.

Câștigătorii celei de-a 8-a ediţii a concursului STAR SELECT sunt:

Categoria „Clasele V-VIII”:

Locul I – Lingura Diana (50 puncte)
Locul al II-lea – Koch Vanessza (46,5 puncte)
Locul al III-lea – Holhos Sara (43,4 puncte)
Mențiune – Pintea Blanka (43,1 puncte)
Mențiune – Gál Stefania (43 puncte)

Categoria „Clasele IX-XII”:

Locul I – Lingura Tibor (49,9 puncte)
Locul al II-lea – Latiş Mălina (44,2 puncte)
Locul al III-lea – Deac Adina (40,9 puncte)
Mențiune – Gabor Tania (40,4 puncte)
Mențiune – Latiş Larisa (38,8 puncte).

Premiile şi diplomele au fost oferite de Primăria municipiului Carei.

Logo-ul concursului din acest an a fost realizat de artistul vizual Fastus Josef angajat la Fundatia de promovare a turismului din Carei.

Buletin de Carei

Lasati un comentariu