Cine a ridicat cei 5.000 de lei alocaţi de Primăria Carei pentru familia cu doi copii cu handicap?

• publicat la: 9 martie 2017
Cine a ridicat cei 5.000 de lei alocaţi de Primăria Carei  pentru familia cu doi copii cu handicap?

Urmare a numeroasele persecuţii la care este supusă familia Nemethi care are doi copii cu handicap, tatăl copiilor a sesizat organele de cercetare a abuzurilor  în disperare de cauză. Acesta este nevoit să  îşi ducă fiica căreia i s-a extirpat un glob ocular la tratament la clinica din Boston care a suportat şi suportă în continuare costurile intervenţiilor chirurgicale şi ale tratamentelor  dar nu are posibilităţi  materiale.

Mai mult, în baza unei certificări din partea ITM Satu Mare, are de primit 9 mii de lei de la primăria Carei. Pentru acest abuz nimeni de la compartimentul de combatere a infracţionalităţii economice nu a considerat oportun să se sesizeze. ,,Războiul,,   este dus doar împotriva celor care fac opoziţie adminsitraţiei  conduse de primarul Kovacs renumit pentru numărul de societăţi falimentate şi datoriile  rămase.

În referat sunt menţionate fapte pe care Peter Nemerhi nu le recunoaşte.

,,eu nu am primit de la primărie suma de 5.000 lei  şi nici nu a venit nimeni de la şcoala lui Andreea să ne aştepte. A fost şoferul  Papp  şi cu soţia lui  Csilla cu maşina Ford gri …ştiu că suntem atacaţi pentru că am vorbit cu familia Ciută dar eu am înregistrarea unde sunt chemat la discuţii ca să  mi se spună că pot să obţin  ce i se cuvine dacă nu mă ocup cu familia Ciută….,,

Cităm din raport….familia a solicitat un ajutor de urgenţă în valoare de 5000 lei, care s-a acordat,  prin dezbaterea din sedinţa Consiliului local,

Pentru cine nu este la curent cu prevederile legii administraţiei publice , acordarea ajutoarelor  de urgenţă  nu se  dezbate în şedinţele de CL. Sau e valabil numai pentru familia Nemethi? Cum se face că pentru niciunul din ajutoarel de urgenţă de mai jos nu a existat o dezbatere în Consiliul Local?

http://www.buletindecarei.ro/2016/02/primaria-carei-aloca-unei-persoane-fizice-un-ajutor-de-154-055-lei-alteia-de-87-445-lei-alteia-de-99-200-lei.html

Metodele staliniste de  înlăturare a persoanelor care au spirit civic şi semnalează abuzurile din primăria condusă de un primar care  jonglează  cu banii careienilor  au fost instaurate odată cu preluarea mandatului de către cuplul Kovacs-Keizer.

Presa aservită primarului nu suflă un cuvânt despre abuzurile primăriei despre cheltuirea banului careianului pentru interesele  de grup ale primarului şi viceprimarului dar se ,,războieşte, cu o familie care are doi copii cu handicap dintre care unul fără un ochi.

Rămâne întrebarea-  Cine a luat cei 5000 lei despre care se face referire în referatul compartimentului de combatere a infracţionalităţii economice Carei? La data de 13 mai 2013  Andreea era minoră şi tatăl ei ar fi trebuit să ridice banii  dar acestea afirmă că dacă ar fi avut acei bani ar fi putut face  traducerea documentelor de la Clinica de specialitate din Boston  pentru a le prezenta comisiei din subordinea CJ Satu Mare care nu le-a recunoscut altfel.

Cine a ridicat cei 5.000 lei de la casieria primăriei? Domnul  Nemethi sau altcineva?

Buletin de Carei

Lasati un comentariu