Consiliul Elevilor Carei a împărţit felicitări doamnelor şi domnişoarelor

• publicat la: 8 martie 2017
Consiliul Elevilor Carei  a împărţit felicitări doamnelor şi domnişoarelor

Astăzi, 8 Martie, reprezentanţi ai  Consiliului  Elevilor Carei au  fost prezenţi în mijlocul careienilor pentru a oferi doamnelor câte o felicitare personalizată cu ocazia Zilei Femeii şi pentru a exprima un gând bun, de preţuire.

De la Colegiul Tehnic Iuliu Maniua au participat la această acţiune  Denisa Oneţ preşedinte, Alin Fechete, Laura Secan, Mircea Roman, Adelin Trifan, Szekely Evelin, prof coordonator Elena  Coşarcă.

Consiliul Judeţean al Elevilor (CJE) Satu Mare  este principalul organizator al acestei activităţi  inedite  unde  Roxana Taloş este  responsabil birou de presă CJE şi Alina Horincar, profesoară, coordonatoare a CJE Satu Mare.

,,…într-o astfel de zi specială ne propunem să împărtăşim cele mai calde gânduri de preţuire doamnelor şi domnişoarelor din judeţul nostru, mame, bunici, profesoare, colege, prietene.
Activitatea noastră se va desfăşura concomitent în Satu Mare, Carei, Livada, Negreşti Oaş începând cu ora 14,30. Acolo, colegii noştri liceeni vor oferi  sute de stikere autocolante personalizate cu flori şi felicitări, doamnelor şi domnişoarelor. Vom răspândi astfel mesajul nostru de aleasă preţuire în cât mai multe localităţi ale judeţului nostru”.

În mod cu totul şi cu totul curios, au existat două doamne din Carei care au refuzat pur şi simplu să primească felicitarea elevilor de la colegiul Iuliu Maniu.

Grupul de elevi careieni a umplut  arterele centrale cu buna lor dispoziţie şi cu urările lor  adresate trecătoarelor de la acea oră.

Buletin de Carei

comentarii

de Delia la 8 martie 2017 - 22:11

domnu Ciuta numai dvs ati impartit flori pentru careience de 8 martie! sugativele astea nu mai au bani si pentru flori dupa ce termina portocolul.

de buni la 9 martie 2017 - 08:53

bravo voua! cinste profesorilor vostri!

de Elev la 9 martie 2017 - 23:25

Și elevii din partea Consiliului Școlar al Liceului Teoretic au împărțit astfel de stickere !!!

de adi la 10 martie 2017 - 08:27

doamna Delia,nu fiti rautacioasa,au mai impartit si alti barbati si de 1 Martie flori iar de 8 Martie foarte multe femei au primit bomboane de ciocolata,asa ca sa o lasam mai moale cu sugativele,mai sunt si altii cu bani

de Delia la 10 martie 2017 - 10:06

adisor baiatule sa nu te dai balena in borcan ca n/ai inteles tu ce am scris!
in fiecare an organizatia Pnl Carei a impartit flori de 8 martie pe strazile Careiului!
ai vazut tu alaltaieri ceva barbati din partide sa imparta flori prin oras?

de ady la 10 martie 2017 - 10:53

doamna Delia eu va-m respectat,nu are rost sa intru intr-o polemica cu d-voastra,deocamdata nu ne putem compara eu nu am primit serviciu de la altii asa ca va rog sa ne vedem lungul nasului,nu am vrut sa jignesc pe nimeni cum faceti d-voastra

de Delia la 10 martie 2017 - 11:35

adica minciuna se poate spune numai de cei care nu au primit servici de la altii? ma cunoasteti de undeva ca sa stiti unde lucrez si cu ce ma ocup?
ati vazut vreun barbat de la partide pe strada de 8 martie sa imparta flori cum facea dl ciuta? nasul creste la cei care mint!

Lasati un comentariu