,,Dar du-te într-un sat românesc sí într-un unguresc fă o comparatie vezi unde-s mai gospodari oamenii,,

• publicat la: 25 martie 2017
,,Dar du-te într-un sat românesc sí într-un unguresc fă o comparatie vezi unde-s mai gospodari oamenii,,
Tibor Maghiar
Tibor Maghiar Dari Melania Lucia nu vreau sa te dezamagesc.Dar du-te într-un sat românesc sí într-un unguresc fă o comparatie vezi unde-s mai gospodari oamenii.
Like · Reply · 1 hr · Edited

Pornind de la acest comentariu  postat la un articol care demasca lucrările de mântuială efectuate  în Carei din fonduri europene, vă prezint imagini din comune şi sate româneşti, altele decât cele din judeţul  Satu Mare. Fiecare  careian  are cunoştinţă despre batjocura la care sunt supuşi locuitorii satului Ianculeşti care aparţine de UAT Municipiul Carei  de către conducere. Un sat în care Căminul Cultural este lăsat intenţionat  spre degradare,  în care clădirea şcolii este propusă spre demolare de   conducerea  totalitară , un sat fără transport în comun , în care străzile au număr nu nume şi care este încadrat în prima zonă de impozitare a Careiului   la fel ca strada 1 Decembrie 1918  unde are sediul Primăria Carei.

http://www.buletindecarei.ro/2016/12/un-primar-udmr-din-judetul-satu-mare-isi-bate-joc-de-un-sat-de-moti-satul-cu-drumuri-de-pamant-incadrat-in-zona-a-de-impozitare.html

Cei care vorbesc din auzite la colţul pieţei sunt invitaţi să facă o plimbare la Ianculeşti pentru a se convinge de starea satului românesc aflat sub  conducere totalitar UDMR.

Până atunci aruncaţi o privire aici.

Gilău, judeţul Cluj

sate din Munţii Apuseni

 

Pentru corectitudinea informaţiei vă aducem la cunoştinţă că starea drumurilor dintr-o localitate  reflectă cât de gospodar este primarul. Drumuri şi trotuare ca la Carei nu întâlnim în sate şi comune precum Pişcolt, Andrid, Urziceni sau Foieni şi nu sunt singurele.

La UAT Municipiul Carei avem primar Kovacs Eugen, viceprimar Keiser Ludovic şi administrator public Beko Tamas, toţi de la UDMR Carei.

http://www.buletindecarei.ro/2017/03/600-000-euro-din-fonduri-europene-pentru-lucrari-in-dorul-lelii-in-cartierele-din-carei.html

Buletin de Carei

Lasati un comentariu