David Deacon, Chief Talent Officer, Mastercard – despre cum poţi dezvolta potenţialul companiei tale

• publicat la: 6 martie 2017
David Deacon, Chief Talent Officer, Mastercard – despre cum poţi dezvolta potenţialul companiei tale

De la servicii financiar-bancare, procesatori de plăți, audit, consultanță corporate și comerț online, programe complexe de fidelizare a angajaților, HR Summit propune o paletă largă de tematici, din care orice specialist de resurse umane are de învățat. Agenda evenimentului HR Summit Cluj cuprinde contur și se actualizează constant pe www.cluj.hrsummit.ro. 

Într-o piață competitivă condusă de dezvoltare tehnologică rapidă, companiile își propun să formeze lideri, punând accent pe inovație și diminuarea riscurilor. Nevoia liderilor transformaționali –  cei care pun accent pe emoţiile, valorile, stima de sine, obiectivele şi nevoile celor pe care îi educă – este surprinsă foarte bine de către cei de la Mastercard care își propun ca liderii pe care îi cresc “să fie diferiți și mai eficienți decât liderii de ieri.”

Unele dintre programele care vizează dezvoltarea potențialului unei companii, implică, printre altele: programe de training pentru formarea liderilor seniori, la nivel executiv, angajarea profesioniștilor din alte zone decât cele de profil și nu în ultimul rând, programe de training care să pună în valoare cât mai bine talentele din organizație.

 

Experință de HR fără granițe : UK, US și  Hong Kong, oamenii sunt resurse principale 

David Deacon, Chief Talent Officer Mastercard, este responsabil de selectarea și dezvoltarea talentului în companie. Echipa sa conduce o serie variată de practici în resurse umane în jurul lumii: planificare, managementul performanței, recrutare profesionistă, management, leadership & dezvoltarea potențialului, formarea calităților critice, a cunoștințelor și dezvoltarea carierei.

Înainte să ocupe această funcție, David a activat în calitate de Managing Director la Credit Suisse și a fost responsabil de procesele de capital uman la nivelul băncilor. Anterior a fondat Institutul de Leadership la Credit Suisse First Boston, a creat un program de training la nivel mondial în cadrul activității de investiții bancare și a implementat sistemul HR pentru aceeași companie și în Europa. Backgroundul profesional al lui David cuprinde activitate în companii precum Paribas, Deloitte Haskins & Sells și British Gas.

Având experiența unor culturi diverse – UK, US și  Hong Kong – David susține prezentări  despre importanța managerilor în companii. Mai mult decât, în 2017 David lansează prima carte pe această temă -“The Self Determined Manager”.

Reprezentant  Societe Generale, la HR Summit Cluj

Lista speakerilor continuă cu reprezentantul Societe Generale European Business Services, Directorul de resurse umane, Daniela Vercellino.  Absolventă a Facultăţii de Psihologie și Științe ale Educației la Universitatea Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca, Daniela a ocupat în trecut poziţia de Recruitment Manager și Manager HR România, Polonia și Moldova la Stefanini EMEA. De asemenea, Daniela a activat ca Senior Consultant la  TARGET Executive Search iar cunoștințele și experiența ei au fost puse de asemenea în beneficiul sistemului educational, în cadrul Școlii Naționale de Științe Politice. Daniela va analiza împreună cu participanții  un studiu de caz despre Management Academy din cadrul SG EBS.S. 

Optimizarea procesului de selectie și identificarea corectă a talentelor 

Specialist din zona de training și consultanța în Resurse Umane, cu experiență de peste 10 ani în domeniu, Mădălina Bălan, Managing Partner HART Consulting, gestionează un portofoliu bogat de proiecte de talent management, selecție și dezvoltare pentru variate organizații românești și multinaționale. Psiholog, consultant senior, specialist în Psihologie Organizationala și managing partner la HART Consulting, Mădălina este certificată în metodologia Hogan Assessments (România și Republica Moldova). Această expertiză ajută companiile să optimizeze procesul de selectie, să identifice corect talentele, să identifice punctele forte și a ariile de dezvoltare la nivel individual in cadrul programelor de dezvoltare a angajatilor.

Tematică abordată de Mădălina în cadrul evenimentului ne va arăta care sunt greșelile pe care companiile le fac în cadrul procesului de Talent Management.

HR Summit Cluj va avea loc în  29-30 martie 2017, în incinta Impact Hub Cluj-Napoca şi este organizat de Libero Events, agenția de evenimente, B2B și B2C, sub semnătura căreia au loc conferințe și workshop-uri: The Woman, HR Summit, TeCOMM, MarkDay, Architecture Conference&Expo, Software Architecture Day, Java Day, Agile Day,  Digital Travel Forum, Cluj Sales Conference, Fiscalitate 24.7, Signal Connect, dar și târguri:  Touristica.

Eveniment susținut de: Popovici Nitu Stoica şi Asociaţii, Siveco România, Max Relax, Noerr, Chic Ville, Euro GSM, Black Card Events, Nestlers Group, Hart Consulting, Romanian Software, GentLab, KommIo, Mind Mi System.

______________________________

Lasati un comentariu