Luaţi, postaţi, acesta este evenimentul sportiv al anului în municipiul Carei

• publicat la: 31 martie 2017
Luaţi, postaţi, acesta este evenimentul sportiv al anului în municipiul Carei

Invit presa locală de orice limbă să treacă peste orgolii şi să facă cunoscute  atitudini şi comportamente model  de urmat pentru tineri  şi în acelaşi timp aduc  beneficii de imagine Careiului. Atitudinea familiei Dohan este una demnă de urmat   nu numai la nivel local ci şi naţional. Să ne bucurăm cu toţii că în micul nostru orăşel poposesc an de an astfel de valori  reprezentative din handbalul mondial. Trebuie să recunoaştem cu toţii că Ştefan Birtalan şi Cristian Gaţu sunt nume grele pe plan mondial.

Într-o societate în care  scara de valori este de multe ori inversată această acţiune familială  cu beneficii generoase asupra unei întregi comunităţi  trebuie încurajată şi lăudată. Astfel de acţiuni  contează pentru o dezvoltare sănătoasă şi armonioasă a tinerilor noştri. Pe lângă exemplul oferit de importanţa păstrării  legăturilor de familie şi a respectului perntru valorile acesteia putem câştiga şi în plan sportiv. Câte localităţi au şansa de a beneficia an de an de prezenţa unor campioni mondiali dispuşi să ofere  sfaturi şi ajutor?

Memorialul Mircea Dohan la handbal a ajuns la cea de-a VI-a ediţie şi este unul dintre evenimentele cele mai reprezentative pentru oraşul Carei. Acesta aduce un plus de imagine  şi notorietate urbei noastre.

Merită să facem un efort pentru acest gen de evenimente.

Imagini din prima parte a manifestării sportive. Imaginile se pot prelua fără solicitare prealabilă. Nu trebuie să specificaţi sursa.

https://www.facebook.com/pg/buletindecarei.ro/photos/?tab=album&album_id=1844309112484025

Buletin de Carei

Lasati un comentariu