Marea Asfaltare de la Carei este Marea Păcăleală sau Marea Ascundere a realităţii?

• publicat la: 27 martie 2017
Marea Asfaltare de la Carei este Marea Păcăleală  sau Marea Ascundere a realităţii?

UAT Municipiul Carei ascunde informaţia potrivit căreia se asfaltează străzi  care nu au branşamentul efectuat la casele oamenilor cu conducta principală de la reţeaua introdusă de APASERV SA Satu Mare. Conducerea Primăriei Carei  nu organizează conferinţe de presă ci  scoate  în faţă presa de casă pentru a nu fi nevoită să răspundă întrebărilor careienilor. 

Dacă aţi crezut că vom avea parte de lucrări de asfaltare ca cele de pe drumul Careiului din Satu Mare cu fundaţie săpată la peste 1 m adâncime şi straturi alternative de piatră şi material adecvat  pentru o durată mare de viaţă, borduri şi piste de biciclete  ei bine ..ne-am ( ne-au)  înşelat. Nici poveste de borduri sau săpături temeinice pentru consolidarea fundaţiei . Aşa sunt pregătite străzile pentru asfaltare (dar de fapt este TURNARE de covor  asfaltic peste ce există pe fiecare stradă în parte).

strada Şoimului….

..pe strada de mai sus trotuarele nu sunt trecute pe lista de reabilitare….

Sunt străzi unde cu greu vor putea trece două maşini una pe lângă alta.

Toate ca toate dar  CIREAŞA DE PE TORT o reprezintă faptul că se asfaltează străzi care nu au executat branşamentul de la conducta principală introdusă la lucrarea APASERV şi  casele oamenilor. Adică în toamnă vor exista străzi unde se va sparge asfaltul proaspăt turnat acum pentru a se face racordul la fiecare locuinţă.

De ce nu se pot  face  şi la Carei lucrări de calitate  în ordinea firească a lucrurilor aşa cum se procedează la Pericei sau în alte localităţi? Avem bani de aruncat pe fereastră?

Potrivit ultimelor ştiri din administraţia locală pe unele străzi se va opta pentru pavarea trotuarelor  în loc de asfalt. Să ne aşteptăm la lucrări ca cele  din cartierele despre care am scris săptămâna trecută?

http://www.buletindecarei.ro/2017/03/600-000-euro-din-fonduri-europene-pentru-lucrari-in-dorul-lelii-in-cartierele-din-carei.html

Până atunci însă  speranţele noastre pentru lucrări ca în comunele  din Munţii Apuseni se năruie încet -încet.

http://www.buletindecarei.ro/2017/03/dar-du-te-intr-un-sat-romanesc-si-intr-un-unguresc-fa-o-comparatie-vezi-unde-s-mai-gospodari-oamenii.html

După primele 5 zile de asfaltare a 6 străzi,

…pe strada Zorilor din capătul dinspre Crucea Neagră  se face şi fundaţie de piatră. Strada are case în proporţie de 95% doar pe o parte

…au început lucrările şi pe partea dreaptă a bdului 25 Octombrie, strada Muncitorilor, Brâncoveanu, Florilor….

…aşa sunt pregătite străzile pentru  Marea Asfaltare….

Ne împrumutăm de bani la bănci  pentru a face lucrări  cu jumătate de măsură? Sunteţi de acord cu această situaţie?

 

Buletin de Carei

Lasati un comentariu