Peste 1,88 milioane pasageri pe Aeroportul Internațional „Avram Iancu” Cluj. Programul de vară

• publicat la: 27 martie 2017
Peste 1,88 milioane pasageri pe Aeroportul Internațional „Avram Iancu” Cluj. Programul de vară

Înregistrând în anul 2016 cel mai mare trafic de pasageri din întreaga existență, de nu mai puțin de 1.880.319 pasageri, și considerat a fi cel mai important aeroport din regiune și al doilea ca mărime din țară, Aeroportul Internațional „Avram Iancu” Cluj, regie autonomă aflată sub autoritatea Consiliului Județean Cluj, anunță trecerea, începând cu data de 26 martie 2017, la programul de operare al zborurilor aferent sezonului de vară, aplicabil până în data de 28 octombrie 2017.

Programul complet al zborurilor, atât pentru plecări cât și pentru sosiri, poate fi consultat pe site-ul Aeroportului la Secțiunea Informații Pasageri – Programul zborurilor, accesând următorul link:  http://airportcluj.ro/informatii-pasageri/program-zboruri/PROGRAM-ZBORURI-PDF.

Noul program de vară aduce o creștere atât a frecvențelor de operare pentru anumite destinații, cât și o extindere a rețelei de rute, astfel încât se va înregistra o creștere medie cu nu mai puțin de 72 de zboruri pe săptămână, pe parcursul anului 2017 urmând a se înregistra un total de 47 de zboruri regulate spre 21 de țări din Europa și Orientul Mijlociu.

Aeroportul Internațional „Avram Iancu” Cluj a inaugurat duminică, 26 martie 2017, două noi rute externe către destinații extrem de interesante și solicitate de public. Astfel, compania aeriană Blue Air a inaugurat cursa operată către Londra Luton, cu patru frecvențe pe săptămână, în zilele de marți, joi, sâmbătă și duminică iar Wizz Air a lansat cursa către Malta, cu două frecvențe pe săptămână, în zilele de miercuri și duminică.

În același timp, lista zborurilor operate de pe aeroportul clujean se extinde o dată cu introducerea de către compania aeriană Wizz Air, începând cu data de 27 martie a.c, a unei noi curse aeriene către Stockholm, cu două frecvențe pe săptămână, în zilele de luni și vineri. Totodată, acestor destinații nou-introduse li se va adăuga, începând cu data de 28 martie a.c., o altă rută, spre Larnaca, cu trei frecvențe pe săptămână, în zilele de marți, joi și sâmbătă.

comunicat

Lasati un comentariu