Stalinism. Fanii primarului UAT Municipiul Carei scot din oraş persoanele care semnalează problemele din administraţie

• publicat la: 11 martie 2017
Stalinism. Fanii primarului  UAT Municipiul Carei scot din oraş persoanele care semnalează problemele din administraţie

Printre cei care urmăresc  articolele Buletin de Carei sunt  şi  persoane  care au impresia că sunt stăpânii  Careiului  şi pot dirija după bunul plac  viaţa celor ce nu le împărtăşesc  opiniile .

Oameni  fără realizări notabile pe plan profesional  folosesc mereu un limbaj mizerabil  atunci când faptele şi documentele prezentate nu  le  convin . Au impresia că le ştiu pe toate  dacă au acces la taste.  Cine nu le împărtăşeşte opiniile e împotriva lor.  Vi se pare cunoscut sloganul?

Dacă nu depinzi de administraţia locală totalitară a formaţiunii lor preferate  şi  semnalezi  nedreptăţile şi discriminările atunci se cheamă că eşti împotriva lor.   Nu sunt obişnuiţi ca un român să fie independent , să  fie gospodar , să fie realizat profesional , să aibă simţ civic,  voce şi mai ales să nu dorească deloc  statut preferenţial ci doar  egalitate în drepturi.

Aceşti  oameni  mici   sunt de fapt de compătimit.

În lipsa probelor şi a argumentelor cu care să combată ceea ce nu le convine folosesc un limbaj  ori injurios ori cu tentă extremistă .

Credeţi că astfel de comentarii  reprezintă un dialog între locuitori ai unui municipiu multietnic?

Ti M Nu-ti convine aici mută -te în Oltenia acolo -i raiul pe pământ lasă locul ăsta mizerabil pentru ce-i care -s băstinasii locului.

Like · Reply · 1 · 1 hr · Edited

Olga Horilla Mutati-va in muntii Apuseni de unde proveniti, acolo aveti ce sa taiati!

Gabica Akkerman Pe FAm. CIUTA terbuie eliminat din oras … ca sa avem pace din nou…. sunt mandru ca.s Careianca si am 40 de ani, dar nici odata NU am avut probleme cu nimeni indiferent pe ce limba am vorbit….. la Doamna Ciuta Daniela Daniela poate ca nu.i convine anumite lucruri din oras … e simplu… sa si ia bagajele si sa plece …

Rolland Bokor Ciuta Daniela Daniela cate grade de stramosi ingropati in Carei va puteti numara?1? eventual 2?

Nu puteti accepta caci orasul este condus de UDMR? Nicio problema, mutati-va! Multi o sa ne bucuram, astfel scapam de jegurile care le scrieti in faimosul Buletin de Carei.
Like · Reply · 1 · 21 February at 18:09 Olga Horilla

Olga Horilla Akinek tudni kell az tudja a valosagot, aki nem az jarjon utana,…, valaki orba kene vagja ezt a ” not”hogy ebredjen meg es vegye tudomasul hol el!See translation

Pentru cei care nu cunosc limba maghiară, Irtsatok înseamnă a înlătura, a extermina.

 

Buletin de Carei

comentarii

de sandu la 12 martie 2017 - 21:06

unii au ramas cu sechele de pe vremea hortistilor si nu au invatat nici pana astazi ce este respectul intre oameni!

Lasati un comentariu