Ziua Porților Deschise la Școala Gimnazială ,,Dr. Ștefan Vonhaz,, Petrești

• publicat la: 4 martie 2017
Ziua Porților Deschise la Școala Gimnazială ,,Dr. Ștefan Vonhaz,,  Petrești

Entuziasmul preșcolarilor s-a resimțit încă din clipa în care au pășit pragul școlii cu ocazia Zilei Porților Deschise la Școala Gimnazială ²Dr. Ștefan Vonhaz² Petrești, organizată în data de 3 martie 2017.

Copiii de la GPP Petrești, însoțiți de doamnele educatoare, au fost primiți cu bucurie atât de către elevi, cât și de către conducerea școlii. Cadre didactice le-au pregătit diferite activități pentru a-i familiariza cu atmosfera plăcută și constructivă a școlii.

Viitorii elevi ai claselor pregătitoare, alături de elevii ciclului primar au participat la confecționarea unor buchete de ghiocei din hârtie colorată, vestind sosirea primăverii. Activitățile au continuat prin realizarea unui colaj cu amprentele mâinilor actualilor și viitorilor școlari, care va fi afișat pe peretele coridorului școlii.

Cu prilejul acestei vizite preșcolarii și-au facut o idee despre ceea ce înseamnă colaborare, lucru în echipă și creativitate, fiind nerăbdători, ca din septembrie să se așeze și ei în băncile școlii.

Informaţiile  de mai sus ne-au fost comunicate de directoarea şcolii, Sidonia Varga.

Buletin de Carei

Lasati un comentariu