Ziua Porţilor Deschise la Şcoala ,,Vasile Lucaciu,, din Carei

• publicat la: 2 martie 2017
Ziua Porţilor Deschise la Şcoala  ,,Vasile Lucaciu,, din Carei

Şcoala  Gimnazială „VasileLucaciu” din Carei a organizat  joi,2 martie 2017, de la ora 10:00, Ziua porţilor deschise” pentru viitorii elevi ai clasei  pregatitoare din anul  scolar 2017-2018.  La acest  eveniment au participat  preşcolarii din grădinițe, precum şi părinţii acestora care au avut ocazia să cunoască oferta educațională a școlii  în vederea înscrierii copiilor în clasa pregătitoare.

Evenimentul a debutat cu prezentareașcolii de către directoarele instituției de învăţământ, prof. Maxim Ramona si TothEniko. Au fost  aduse la cunostinta celor prezenti oferta educaţională de înscriere, rezultatele deosebite ale elevilor şi ale  cadrelor didactice la diferite concursuri şi olimpiade şcolare, activităţile extraşcolare şi extracurriculare, prezentate si in imagini edificatoare.

Activitatea a continuat cu vizitarea spaţiilor din şcoală  dar și cu  participarea preşcolarilor la diverse activităţi şi workshop-uri realizate de elevii claselor a IV-a, îndrumați de dascălii  lor. Copiii au avut parte și de alte surprize din partea școlarilor.

Prin aceste  activităţi, cadrele didactice ale şcolii au dorit să vină  în întâmpinarea părinţilor care încearcă să găsească o şcoală de referinţă pentru  copiii lor.

De asemenea, Şcoala  Gimnazială „Vasile  Lucaciu” din Carei  a pus la dispoziţia părinţilor  pliante, afişe, fluturaşi care cuprind detalii despre înscrierea copiilor în clasa pregătitoare.

Această activitate are ca scop familiarizarea preșcolarilor cu mediul şcolar, dar şi cunoaşterea  concretă de către copii  dar mai ales de către părinţi   a condiţiilor de învăţare oferite de şcoală, a activităţilor şi performanţelor  realizate de elevi.

 

Buletin de Carei

 

Lasati un comentariu