Alegeri la PNL Carei

• publicat la: 22 aprilie 2017
Alegeri la PNL Carei

Sâmbătă 22 aprilie de la ora 11,00  a avut loc Adunarea Generală a organizaţiei PNL Carei în prezenţa  deputatului Romeo Nicoară, a viceprimarului de Satu Mare Adrian Albu şi a lui Romeo Pop membrii în BPJ al PNL Satu Mare.

Au fost prezenţi 48 de liberali careieni. Lucrările au fost conduse de Romeo Pop. Scopul acestei  adunări a fost de alegere a noii conduceri. În funcţia de preşedinte a fost ales Dan Bontea, singurul liberal care şi-a depus candidatura. Au fost validaţi 7 vicepreşedinţi, Racolţa Ioan, Pop Petru Sorin, Bodo Abigel, Nadăş mircea, Bistriczki Ion, Bucur Adrian, Sereşan Maria. În birou au fost aleşi Tusan  Gheorghe, Meghişan Gheorghe, Birta Lenuţa, Bâtea Ilie, Szombathi Cornelia, Notar Lucian, Papi Ovidiu şi Timoc Titel. Secretar este Birta Barnabas.

Buletin de Carei

comentarii

de e4rrr la 22 aprilie 2017 - 20:36

apoi fostul PNL si fostul PD 48 de persoane.FANTASTIC BONTEA SI RACOLTA!!!

de locuitor la 22 aprilie 2017 - 22:55

Felicitari domnule Bontea, va bucurati de o sustinere foarte mare 48 persoane sau poate de o desconsiderare de cateva sute de persoane care sunt PNL-isti si nu au considerat ca meritati sa va dea votul. Chiar credeti ca oamenii nu stiu de sapaturile de pe la Satu Mare? Dar apropo noi nu vam prea vazut in campaniile trecute,sau atunci nu erati in PNL?

de mihai la 23 aprilie 2017 - 19:07

Scapati de taranul de Timoc ca ala nici sa vb nu stie si vb cu precipitati

de luca la 23 aprilie 2017 - 19:11

ai vrut sa repari pe datorie la titel si nu ti-a mers cu el? sa vezi tu cum vorbeste consiliera marginita si apoi sa vb de altii

Lasati un comentariu