Banii din spatele pozelor de pe pagina de Facebook a Primăriei

• publicat la: 5 aprilie 2017
Banii din spatele pozelor de pe pagina de Facebook a Primăriei

Administratorii paginii de socializare a Primăriei Carei  ne  oferă din nou mostre de cum poate  ascunde un  aparat de fotografiat  o cheltuire haotică sau  poate cu dedicaţie a banului public careian. Ori  comunicarea în Primărie este inexistentă ori administratorii nu au cunoştinţă despre şmecheriile ce se petrec în curtea angajatorilor lor. Pentru noi e o ocazie de a readuce în atenţie cum se cheltuie banii careienilor de către  conducerea UAT Municipiul Carei.

Într-una din pozele de la  noul stadion realizat în parc după desfiinţarea celor existente din  faţa grajdurilor apare clădirea vestiarelor. Despre  aceste vestiare consiliera Lavinia Szulak se plângea la una dintre şedinţele CL  că sunt mereu închise.

http://www.buletindecarei.ro/2016/08/un-consilier-atrage-atentia-asupra-spatiilor-destinate-sportului-din-parc.html

Poza cu clădirea vestiarelor ce apare pe pagina Facebook a Primăriei Carei arată că la peste 2 ani de la recepţie  amenajările trotuarului din faţa au rămas la fel de …neamenajate.

Sus,  aveţi imaginea postată pe pagina Primăriei miercuri 5 aprilie.

Aici aveţi imaginea din data de 12 octombrie 2015.

Pentru construcţia din imagine, a cărei suprafaţă desfăşurată este de… 103,2 mp, preţul facturat şi plătit pentru 1 mp a fost de 381 de euro adică 1691,64 lei pentru un metru pătrat de construcţie în care este inclusă şi  terasa.

Nici pereţii nu sunt în dublu strat  ci de 30 cm  şi nici dotările nu sunt speciale ca să justifice un asemenea preţ.

Această  clădirea  a costat …39.319,36 euro.

Ştie cineva dintre cei care ne servesc aceste imagini  cât este mp de construcţie pe piaţa reală, albă nu cea folosită pentru  contractarea de lucrări din bani publici?

Cine a postat acele poze face de râs UAT Municipiul Carei  deoarece orice teren de tenis de câmp trebuie şi trasat  …aşa cum era cu un an în urmă când consiliera ALDE  trăgea de mânecă  executivul.

Buletin de Carei

http://www.buletindecarei.ro/2015/10/performante-la-primaria-carei-39-mii-euro-pentru-103-mp-de-vestiar.html

Lasati un comentariu