Consilierii au votat 259 mii lei pentru reabilitarea corpului 2 al Sălii Clubului TAPO

• publicat la: 24 aprilie 2017
Consilierii au votat 259 mii lei pentru reabilitarea corpului 2 al Sălii Clubului TAPO

Imobilul  ,,Sală de tenis,,  din domeniul public al UAT Municipiul Carei, dat în folosinţă gratuită pentru Clubul Sportiv TAPO va fi reabilitat din bugetul local. Consilierii au votat vineri 21 aprilie 2017,în unanimitate , proiectul privind  alocarea sumei de 259.463,33 lei  pentru lucrările aferente intervenţiilor la corpul 2 al clădirii.

 

Prezent la şedinţă, antrenorul Mircea Podoba a mulţumit pentru  ajutorul acordat şi a solicitat includerea clubului TAPO de tenis de masă în Clubul Sportiv Municipal Victoria Carei.  Sportivii antrenaţi de Podoba Mircea au obţinut rezultate deosebite la competiţiile naţionale şi internaţionale . După obţinerea perfomanţelor  aceştia au fost daţi la cluburi străine sau din ţară. După ani întregi în care Buletin de Carei a semnalat  importanţa  susţinerii  valorilor locale se pare că se va lua în discuţie şi posibilitatea înfiinţării unei echipe care să facă parte dintr-o ligă naţională.

Buletin de Carei

http://www.buletindecarei.ro/2014/07/de-ce-sa-ne-dam-copii-de-acasa-autoritatile-locale-ignora-sportul-de-performanta.html

 

comentarii

de mihai la 24 aprilie 2017 - 11:34

Si restul cluburilor nimic

de gabi la 24 aprilie 2017 - 12:48

pe fata nimic dar la cheltuieli se baga mare

de interesat la 24 aprilie 2017 - 14:33

Ce sa primeasca restul cluburilor?Dupa cate am inteles,s-au alocat fonduri pentru infrastruvtura,iar cladirea este a primariei.Alte cluburi nu au asemenea spatii de la consiliu.Sau poate gresesc!

de feri la 24 aprilie 2017 - 14:38

au vandut pe copii la alte cluburi si acum cum aduc inapoi pe ei?

de strainul la 24 aprilie 2017 - 19:53

Puteti dovedi ca prin vanzarea sportivilor s-au incasat bani?Sau doar sunt acuzatii nefondate? mei Ferike?

de csabi la 24 aprilie 2017 - 20:12

apoi daca est strain ce te bagi unde nu sti ce se face? dari joaca pentru ungaria si baietii pentru clubul din odorhei sau constanta.
parintii platesc si acum pentru deplasari la concursuri!

de Boii la 24 aprilie 2017 - 22:29

Strainul are dreptate. Puteti dovedi ca, Careiul are sportivi legitimati pentru Odorhei sau Constanta?

de careian la 25 aprilie 2017 - 07:33

chiar mircea podoba a spus cine pentru de club joaca. ato vazut voi pe maran sa joace pentru Tapo Carei sau pe PaUL? Helga joaca pentru nationala din Ungaria. trezirea baietii ca bate la usa la voi realitatea.

de parinte la 25 aprilie 2017 - 08:09

Buna ziua.Sunt nevoit sa intervin in presupusele banalitati ce se scrie in acest ziar online.Copiii nostri pleaca la concursuri pe banii parintilor.doar nu va plati antrenorul din salarul lui competitiile deoarece primaria nu aloca nici un ban sportului careian,cica nu se poate,dar in alte localitati si judete din Romania este posibil.Maran Alin face facultatea de ed fizica la Craiova si este legitimat la Slatina,iar Paul este component al Centrului Olimpic din Bistrita.Nicidecum nu este vorba de Odorhei si Constanta.Vedeti ca atletismul nu se confrumta cu problema financiara ca si tenisul de masa.Desi sa mai spuna un sport in oras ca are performantele tenisului de masa{componenti ai loturilor nationale si a centrelor olimpice sau participanti la campionate europene}

de radu la 25 aprilie 2017 - 08:39

Cu tot respectul dar una este sa fii in echipa nationala si alta e sa fii campion national. Nu doresc sa minimizez valoarea sportivilor de la tenis de masa dar la atletism avem deja numeroase titluri de campioni nationali si la fel de vicecampioni nationali. In timp ce noi ne chinuim sa ne aratam valoarea copiilor nostri o primarie care aplica tratamente discriminatorii finanteaza fotbalul care nu aduce nici un rezultat si uita de toate celelalte sporturi! Fotbalistul vice nu a fost in stare sa dea buna ziua nici la campionii mondiali ai handbalului care la varsta lor se deplaseaza anual la Carei pentru Memorialul Mircea Dohan. La fel fac si cand se tine Cupa 25 octombrie la atletism! si daca se vorbeste de sala de sport stie cineva cine a luat banii pe fierul vechi si cuprul din fosta centrala termica cedata clubului TAPO?

de parinte la 25 aprilie 2017 - 20:54

Aveti dreptate,ca in acest oras numai fotbalul are bani si karatele.Sporturile de casa a udmr.Azi am vorbit la sala cu antrenorul de la tenis si i-am zis de replicile din acest ziar,si a ramas rece.Respecta atletismul care din punctul lui de vedere este cel mai serios sport practicat in Carei avand antrenori foarte bine pregatiti, fiind adevarati profesionisti.Iar in legatura cu fierul vechi din centrala s-a platit izolarea acoperisului,bransamentul de curent si de gaz,placarea cu rigips in interior,s-a turnat o aspa de 15 cmpe toata suprafata saslii,s-au facut toate instalatiile interioare si tot ce este in sala.Antrenorul a ras si a spus ca totul este facturat si cine nu crede sa vina sa vada si sa dea ochii cu dansul.Dar tot acest caz de presa este o gogomanie,neuitandu-se la acest ziar din februarie 2016.

de laci la 26 aprilie 2017 - 07:29

dupa februarie 2016 au fost rezolvate problemele lui domnu mircea asa ca nu mai avut nevoie de buletinudecarei.
a priit si sala izolata si ceva pentru deplasari si ni a mai fost nevoiem sa scrie ziarul si dupa februarie a inceput sa joace la sala jeno si cu calin si at,unci ce mai vreti?
sa fie sanatos fiecare si sa joace la ce echipa vre dar sa nu crede ca noi nu stim ce se face. sportul ar trebui sa fie bagat fiecare disciplina la clubul orasului asa cum se face in toate partile si atunci dreptate ar fi.

Lasati un comentariu