Ilie Ciută obsesia administraţiei locale

• publicat la: 22 aprilie 2017
Ilie Ciută obsesia  administraţiei locale

Când eşti îndrăgostit, serotonina îţi inundă creierul şi te face să dezvolţi o fixatie pentru persoana iubită. Probabil la fel se întâmplă şi în cazul în care  ,,ţi se pune pata,, pe o persoană   realizată  prin forţe proprii fără ajutorul politicii cum este moda mai nou şi la nivelul căreia nu te poţi ridica. Blogul  finului primarului Kovacs abundă de materiale îndreptate împotriva consilierului Ciută şi a familiei acestuia, a oricăror activităţi ale acestora. Obsesie  sau fixaţie?Tulburarea finului primarului faţă de familia Ciută  a ajuns să se reflecte până şi în modul în care scrie materialele pentru blogul său personal.

Priviţi  imaginea de mai sus şi înţelegeţi dacă puteţi  sensul primei propoziţii în limba română.  Remarcaţi şi faptul că …în graba mare, a copiat  şirul de nume ale persoanelor alese  în structura de conducere a PNL Carei   muşcând  momeala noastră  astfel că nu a corectat  numele lui Mircea Nadăş.

http://www.buletindecarei.ro/2017/04/alegeri-la-pnl-carei-3.html

Zilele trecute  am mai avut parte de un exemplu de   chinuire a limbii române la  conjugarea verbului  ,,a minţi,,

Oferim cu bunăvoinţă  un link unde se poate consulta conjugarea corectă a acestui verb foarte des întâlnit în ultimul timp. Nu dorim mulţumiri ci dorim doar să ajutăm.

http://conjugare.ro/romana/conjugarea-verbului-min%C8%9Bi

Mai e ceva de adăugat?  Poate faptul că persoana obsedată de numele de Ciută este plătită din banii careienilor   deci  şi din contribuţia lui Ilie Ciută ca persoană fizică şi juridică. În calitate de persoană juridică, Ilie Ciută este angajator şi contribuabil la bugetul local şi de stat  fiind un etalon de bune practici  la toate  unităţile bancare cu care colaborează sau la Direcţia de finanţe.   În calitate de consilier, Ilie Ciută este recunoscut pentru modul  temeinic în care se pregăteşte  pentru fiecare şedinţă  de consiliu , pentru intervenţiile sale pertinenete, la obiect  dar mai ales pentru  modul în care  militează pentru buna gestionare a banului public.

Sperăm ca obsesia bloggerului careian faţă de consilierul Ilie Ciută să rămână la nivel gazetăresc şi să nu se transforme  în alte forme de manifestare care să pericliteze siguranţa deplasării acestuia în spaţiul public.

Acest material apare ca urmare a postărilor din data de 22 aprilie 2017  pe blogul finului primarului Kovacs, Szasz Lorand, sub titlul Familia Ciută plătită cu 500 lei pe lună…. şi a celui legat de alegerea conducerii PNL Carei.

Buletin de Carei

http://www.buletindecarei.ro/2017/04/szasz-lorand-incaseaza-2-500-lei-lunar-de-la-uat-municipiul-carei-sau-cum-isi-plateste-un-primar-finul-jurnalist-pentru-a-denigra-opozitia.html

comentarii

de Horia Mărieș la 23 aprilie 2017 - 04:44

Grobianismul lui Ilie Năstase din timpul meciului de FED Cup de ieri este o nimica toată, este o floare la ureche in comparație cu cel al finului sas, care a devenit unul intolerabil.
.

de Buletin de Carei la 30 aprilie 2017 - 11:54

Nu vă enervaţi prea tare că ajungeţi să greşiţi tastele. Domnul Ciută este o persoană independentă financiar care are declarate la fisc toate imobilele şi maşinile, nu este nevoit să le treacă pe numele altora pentru a păcăli finanţele statului. Domnul consilier Ciută are aceiaşi firmă de producţie de peste 25 de ani deci nici la acest capitol nu se poate compara cu primarul. Mai mult, soţia domnului Ciută nu depinde financiar de soţ şi nici de o pensie de la stat. În tot acest timp cei care scriu împotriva domnului Ciută o fac pe bani publici, pe banii careienilor. Finul primarului încasează 2.500 lei iar consilierii primarului sunt redactori activi în presa de limbă maghiară. Poate crede cineva că vor scrie despre modul defectuos în care se administrează banii din primărie? Când eşti plătit de primărie cum poiţi scrie despre cum se face asfaltarea sau despre asfaltarea străzilor unde NU este efectuat racordul de la conducta principală a reţelei de canalizare la casele oamenilor? Când eşti plătit de primărie cum mai poţi scrie despre grupul de interers din jurul ei care profită şi sărăcesc bugetul local?

Lasati un comentariu