Loc de recreere amenajat la Primăria Carei

• publicat la: 25 aprilie 2017
Loc de recreere amenajat la Primăria Carei

La sediul noii Primării din Carei continuă lucrările de amenajare a spaţiului din incintă. Astfel, porţiunea situată în spatele Serviciului de taxe şi impozite  se  amenajează pentru a crea un  loc de recreere dar şi de parcare.

Noul sediu al Primăriei Carei  este un imobil cu o vechime de peste 150 de ani pentru a cărui reabilitare au fost cheltuiţi până în prezent 2 milioane de euro. Lucrările  nu sunt finalizate, pereţii exteriori nu sunt  nici măcar tencuiţi în părţile laterale, Sala Festivă este neterminată iar scările elicoidale ce duc de la sala de şedinţe  a CL la parter sunt… cele originale.

Buletin de Carei

comentarii

de PROAUTONOMIST la 25 aprilie 2017 - 18:39

Da…si care e problema ? Daca nu se bace e bai, daca se face la fel…asa e doamna Ciuta ? Dar de fapr ce comun aveti voi cu Aranyszarvas Fogadó ?

de Buletin de Carei la 25 aprilie 2017 - 22:20

Cititorule dornic de reinstaurarea imperiului de mult apus care desconsidera alte etnii decat cele asupritoare, legea maghiarizarii numelor de familie nu mai este valabila. Cat priveste ce avem in comun cu imobilul numit doar in limba maghiara va anuntam ca impozitele si taxele din care se fac acolo lucrari la suprapret sunt si din banii nostri!Articolul este unul informativ in limba romana si probabil de aceea ati avut impresia ca este anti….Pentru persoane ca acest cititor tot ce este romanesc este anti grup de interes de pe langa primarie. De ce nu se face din banii de la UDMR daca va deranjeaza romanii?

de Bokor Rolland la 26 aprilie 2017 - 13:23

Nu mai vorbiti pe langa !!! Tot ce e facut de primar, pentru persoane ca dumneata, este rau (noroc ca sunteti foarte putini)…. Si va rog, nu mai creati conflicte intre etnii !!!! Dumneavoastra sunteti care are probleme cu etniile (vezi maghiarii) fiindca la orice postare unde vorbiti de primar si de conducerea orasului, precizati, ca sunt maghiari !!!! Sa nu uitam de afirmatia ” In Carei limba romana se vorbeste in soapte”….Aveti probleme cu maghiarii??? Deci asta e problema dumneavoastra ???? Toata lumea poate trage concluzia….Se face primaria, din banii primariei !!! Va mai puteti lega de ceva????

de Buletin de Carei la 26 aprilie 2017 - 14:10

Va rog sa evitati acest site pe viitor pentru ca mincinosii si incitatorii nu sunt doriti. Aveti grave probleme de intelegerea limbii romane deci nu sunteti in stare sa intelegeti sensul cuvintelor si mai ales ale articolelor. Ati fost invitat pentru a vedea personal documente referitoare la actiunile caritabile la adresa oricarui careian indiferent de etnie dar ati refuzat la fel ca un copil de gradinita rasfatat. Buletin de Carei va milita si in continuare pentru instaurarea unui climat de respect intre etnii si de nediscriminare la adresa romanilor. Pentru ca nu sunteti deloc ancorat in realitatile vietii va precizam ca banii primariei sunt de fapt banii careienilor, ai celor care platesc impozite, pentru ca nici Kovacs si nici Keizer nu aduc bani de acasa la primarie. Daca aveti probleme cu romanii va rugam sa le semnalati in alta parte pentru ca noi traim in oras mul;tietnici unde nici o etnie nu e mai presus de alta! Nu va mai bagati in seama cu minciuni mai bine puneti mana si invatati limba romana ca sa intelegeti ce cititi.

de Bokor Rolland la 26 aprilie 2017 - 18:27

„va precizam ca banii primariei sunt de fapt banii careienilor, ai celor care platesc impozite” – va mentionez, ca primaria e a orasului, deci se face din banii orasului, din banii careienilor, din bani celor care platesc impozite…. 😉 si lasati vorbele aiurite, ca nu va sta bine….. 😉

de zsolti la 26 aprilie 2017 - 19:37

buletin decareiExistă două reacţii la frustrare. O primă reacţie este conştientă. Individul frustrat urmăreşte cu asiduitate îndeplinirea scopului, în ciuda obstacolelor. Al doilea tip, de natură inconştientă, apare când frustrarea este atât de intensă, încât emoţia negativă ameninţă integritatea personalităţii. În acest caz, intervin mecanismele de apărare ale eului şi situaţia este reevaluată: „e mai bine că n-am reuşit“ sau „şeful meu e de vină, nu e continuati doamna

de Buletin de Carei la 26 aprilie 2017 - 19:45

Aţi greşit la pus virgule, vă exprimaţi ciudat în limba română şi aveţi înclinaţii şovine. Oraşul Carei nu e un oraş maghiar ci este unul multietnic în care fiecare persoană are drepturi egale. Dacă vă deranjeată articolele Buletin de Carei vorbiţi cu conducătorii oraşului să nu mai prăduiască banul careian şi să respecte toate naţionalităţile din Carei. Nu trebuie să folosiţi calea atacului atunci când vă ruşinaţi de ce se întâmplă şi nu mai aveţi argumente reale.

de Buletin de Carei la 26 aprilie 2017 - 19:49

zsolti, andrei,luko, istvan si alte nick uri pe care le folosesti denota dedublari de personalitate….cand te hotarasti cine esti in mod public poate te bagam in seama dar pana atunci….

Lasati un comentariu