Numele Poliţiei Carei folosit abuziv de un bloger plătit de UAT Municipiul Carei

• publicat la: 6 aprilie 2017
Numele Poliţiei Carei folosit abuziv  de un bloger plătit de UAT Municipiul Carei

În goana după ştiri de senzaţie, presa plătită de UAT Municipiul Carei  se foloseşte de instituţia Poliţia Carei pentru a mai câştiga  în imagine. Dacă tot  nu scrie despre  cheltuirea haotică a banului public careian şi a proiectelor cu finanţare  europeană care sunt  recepţionate dar nefinalizate  atunci apelează la numele Poliţiei Carei chiar fără acordul acesteia doar din dorinţa  publicării unei ştiri de senzaţie.

De puţin timp a apărut pe blogul finului primarului Kovacs, primarul UAT Municipiul Carei  o ştire  în care Poliţia Carei solicita sprijinul localnicilor în depistarea mamei bebeluşului găsit la tomberon. Cazul  este momentan de competenţa Parchetului  de pe lângă Judecătoria Carei şi nimeni din Poliţia Carei nu ştie de solicitarea despre care a scris blogerul Szasz fost director  de cotidian judeţean.

Comandantul Poliţiei Carei  cms. Dinu Urâte neagă orice anunţ  către populaţia atâta vreme cât cazul nu mai este de competenţa  filialei careiene pe care o conduce iar purtătorul de cuvânt al IJP neagă şi el orice implicare îm redactarea unui comunicat.

Cum de îşi permite un bloger să  publice o ştire ca fiind din partea Poliţiei Carei? Există angajaţi la Poliţia Carei care vorbesc în  numele instituţiei peste comandant şi peste purtătorul de cuvânt de la IJP Satu Mare? Sau….?

Ce de lucruri ciudate se întâmplă în Republica de la Carei unde românii nu sunt reprezentaţi la nivel de conducere a UAT Municipiul Carei….Dacă numele Poliţiei Carei este   folosit în mod abuziv  atunci nu ne mai mirăm că  se permite unor asociaţii să nu îşi plătească impozitul pe clădiri de peste 15 ani , să folosească  achiziţiile din primărie în scop comercial aducător de profit, să se exploateze ilegal  resursa naturală  care este apă termală, să se permită împărţirea oraşului în perimetre etnice când vine vorba de amplasări de busturi sau să se refuze amplasarea bustului lui Mihai Eminescu…  şi enumerările pot  continua.

Buletin de Carei

n.r.

Ca fapt divers, deşi  suntem la curent cu faptul că Poliţia Locală din subordinea UAT Municipiul Carei nu are competenţe în cazul semnalat am pus întrebarea legată de comunicat şi directorului Ioan Ecsedi. Evident că acesta a confirmat că nu are nici o legătură cu presupusul comunicat din partea Poliţiei Carei.

comentarii

de un la 6 aprilie 2017 - 17:58

in situatia asta nu intereseaza pe nimeni cum a numit pfoaaaaaiiii

de Horia Mărieș la 21 aprilie 2017 - 22:01

Spicuiri întârziate din presa online careiană (2017. 02. 28.15:06).
Cu tot respectul cuvenit.

– Eleve: ki látott már csak csúnya, csak rendőrségi közleményekkel operáló anzikszot?

Radio Erevan răspunde: Am văzut. Se numește OdeC.

– Sajtóper is zajlott közöttünk. Amit szerencsére megnyertem.

Radio Erevan răspunde: Oare? Laudă-mă gură că ți-oi da friptură.

– Gyakran mondok blődségeket. De néha igazam van.

Radio Erevan răspunde: De acord.

– Talán ez az üzenetem: keressék az ilyen embereket, akiktől lehet tanulni.

Radio Erevan răspunde: Ar fi perfect dacă lucrurile s-ar intâmpla așa. Dar chiar și așa cum decurge treaba acum, ea este OK.

de zsolti la 22 aprilie 2017 - 12:50

Deja aseară zicea unul că ești agent că prea bine știi ungurește ☺☺

de csaba la 22 aprilie 2017 - 14:33

si atunci erno si robert tamas ce sunt?

de Horia Mărieș la 22 aprilie 2017 - 17:00

@Zsolti

Sigur că sunt agent.
M-au angajat, fiindcă în copilăria mea careiană am învățat și limba maghiară (o limbă foarte rară), agenturi celebre, care plătesc extrem de bine, cum ar fi KGB, Stasi (Ministerium für Staatssicherheit, MfS), Mossad, MI-5, CIA și, în plus, eschimoșii, patagonezii și extratereștri
Acum, că m-am deconspirat, o să fiți ceva mai liniștiți și fericiți, inclusiv ăla „unul care deja zicea aseară”?
Sper să fie așa.

de zsolti la 22 aprilie 2017 - 19:32

agent imobiliar ma m gandit

de Horia Mărieș la 22 aprilie 2017 - 21:50

@Zsolti

Recunosc, asta cu „agent imobiliar” e bună.
La asta nu m-am gåndit.
Am și lipsusuri.

Lasati un comentariu