Peisaje deplorabile din Carei. Cum scăpăm de ele?

• publicat la: 19 aprilie 2017
Peisaje deplorabile din Carei. Cum scăpăm de ele?

Celor  cu retina sensibilă la imagini ce nu fac parte din prima  zonă de impozitare a Careiului nu le recomandăm acest material. Dar le comunicăm că toţi careienii plătesc taxe şi impozite locale şi deci au aceleaşi drepturi la condiţii decente ca şi cei care locuiesc în centru. Excepţia confirmă regula se spune , nu?…şi ne referim la excepţiile care nu plătesc taxe şi impozite deloc către oraş dar primesc salariu din bani publici…

Peisaje lugubre  ce se văd de pe geamul  garniturilor de tren care vin sau pleacă din Carei. Deh, nu toţi careienii trăiesc pe strada 1 Decembrie 1918 plină de terase atrăgătoare şi umbrită de castanii viguroşi.

Priviţi cum arată o parte din strada Dorului de unde se vede Gara  Şi în acele case locuiesc careieni care plătesc taxe şi impozite locale.

Oraşul e plin de deşeuri aruncate te miri pe unde, de materiale de construcţii depozitate pe spaţiul public mai ales pe cel verde  iar asistaţii sociali  primesc pe lângă plata unor sume  de bani ca ajutoare şi facturile gata achitate  de administraţia locală în timp ce în alte localităţi prestează muncă în folosul comunităţii.

bloc social din spatele primăriei

în faţa gării

Accesul la garajele din zona Zăgănescu  e la fel de riscant ca acum 1 an….

în cartierul Republicii trotuarele sunt aceleaşi din anii 70…

…iar trotuarul de pe Calea Mihai Viteazu pe unde tranzitează toate maşinile care intră sau ies din Carei  e abandonat de administraţia locală din motive pur politice…..

Buletin de Carei

comentarii

de MOTU la 21 aprilie 2017 - 11:02

va multumim pentru ca ne aratati realitatea ”guvenarii UDMR-JENO ‘ pe care propaganda udemeristo-pesed ne-o prezinta ca fiind o ‘guvernare ‘

Lasati un comentariu