A început Festivalul interjudeţean de teatru pentru elevi Ioan Cîcu Carei 2017

• publicat la: 13 mai 2017
A început Festivalul interjudeţean de teatru pentru elevi Ioan Cîcu Carei 2017

Liceul Teoretic din Carei organizează  sâmbătă,  13 mai 2017 ediţia  a IV-a  a Festivalului Internaţional de Teatru pentru Liceeni „Ioana Cîcu”, în semn de omagiu pentru cea care a fost un dascăl de valoare al acestei instituţii, contribuind prin activitatea sa didactică la conturarea şi  menţinerea unui mediu profesional care îmbină perfect sensibilitatea artistică şi rigoarea demersului didactic. Profesorul Ioana Cîcu a fost şi colaborator al Buletin de Carei în perioada 2005-2010 când  apărarea tipărit  cu apariţie săptămânală.

Cuvântul de deschidere a aparţinut directorului adj.prof.Rodica Pop şi elevei Ana David.

Au fost prezente conducerea liceului, cadre didactice şi puţini careieni.

La concurstul -festival de la Carei s-au înscris elevi de la şcolile din Beiuş, Niţchidorf, jud. Timiş, Şcoala Gimnazială „Lucian Blaga” din Satu Mare, Trupa „ARTTIS” din Satu Mare, Trupa „FERDY” de la Liceul Pedagogic „Regele Ferdinand” din Sighetu Marmaţiei, Trupa „DöMIK” de la Centrul Cultural al Municipiului Carei şi nu în ultimul rând  Trupa „FĂRĂ NUME” de la Liceul Teoretic din Carei.

Din juriu fac parte actorii Sorin  Oros şi Anca Similar de la Teatrul de Nord Satu Mare, Adrian Ştefănuţi de la Fundaţia de promovare a turismului şi prof.Rodica Pop de la Liceul Teoretic Carei. Festivalul de Teatru pentru elevi este în plină desfăşurare. La finalul acestei zile va fi făcut  cunoscut clasamentul.

Buletin de Carei

Lasati un comentariu