Asfaltarea care deosebeşte un primar de Satu Mare de unul de Carei

• publicat la: 14 mai 2017
Asfaltarea care deosebeşte un primar de Satu Mare de unul de Carei

Buletin de Carei a semnalat în repetate rânduri calitatea lucrărilor de asfaltare  pentru care Primăria Carei s-a împrumutat de bani (ceva peste 5 milioane de euro).  Mai ales lipsa bordurilor şi a pregătirii patului pe care se toarnă covorul asfaltic. Nu toţi cititorii au înţeles importanţa efectuării de lucrări  de calitate , lucrări care să nu necesite intervenţi plătite  prin alţi bani după 1 sau 2 ani. Unii afirmau chiar că nu mai sunt la modă bordurile  sau că vezi Doamne am avea ceva cu cineva din primărie.

De fapt Buletin de Carei militează voluntar pentru asigurarea unei dezvoltări reale a oraşului Carei a unei dezvoltări de care să beneficieze şi  marea masă adică cei fără pile la Primărie indiferent cărei etnii aparţin. Şi pe strada  Porumbeilor stau  careieni care plătesc taxe şi impozite…

Buletin de Carei vă prezintă în continuare  imagini de la asfaltări ale unor străzi din Satu Mare sub directa  urmărire a echipei de conducere a municipiului Satu Mare. Pentru primarul Kereskenyi  moda este un moft de care nu ţine seama aşa că  străzile asfaltate din Satu Mare au şi borduri. Şi nu de oricare!

,,Azi, am verificat la fața locului lucrările de pe străzile Depozitelor, Oituz, Toamnei, Arad și Gavril Lazăr. Modernizarea străzilor a ajuns și în zone ale orașului unde de ani de zile nu s-a mai investit nimic…,,   scrie pe pagina sa de Facebook primarul din Satu Mare.

La 35 de km distanţă,  omologul său din Carei preferă să investească în contracte cu PFA  jurnalişti pentru a beneficia de imagine  ca pe vremea odiosului  dar parcă nu se face să arunci atâta amar de bani publici pentru crearea unei imagini personale când mai avem străzi de pământ sau străzi fără canalizare şi apă curentă în municipiul european Carei.

Aceasta este asfaltarea de la Carei …

http://www.buletindecarei.ro/2017/04/performanta-metode-noi-de-asfaltare-la-carei.html

http://www.buletindecarei.ro/2017/04/vezi-cu-ce-se-inlocuiesc-bordurile-la-carei.html

Iar pe pagina sa de Facebook se află doar scrierile finului său împotriva  administratorului Buletin de Carei, Daniela Ciută. Acestea sunt se pare de mai mare importanţă decât o asfaltare .

Buletin de Carei

 

Lasati un comentariu