Atenţie şoferi! Se lucrează de zor în centrul Careiului pe DN 19

• publicat la: 24 mai 2017
Atenţie şoferi! Se lucrează de zor în centrul Careiului pe DN 19

Porţiunea de drum de pe Calea Mihai Viteazu din Carei , drumul de tranzit din Oradea spre Satu Mare  şi invers aflat pe DN 19, este din nou în lucru. Firma Saminstal din Vetiş repară din nou porţiunea pe care a executat lucrări în cursul anului trecut în cadrul masterplanului implementat de Apaserv Sa Satu Mare. suma alocată pentru lucrările din Carei a fost de 26 milioane de euro.

De o săptămână se lucrează de zor la gurile de canal montate acum un an de zile dar şi la remedierea  stratului de asfalt turnat tot în cursul anului 2016. Cine plăteşte an de an  aceleaşi lucrări pe aceleaşi porţiuni de drum?

Traficul pe cea mai circulată arteră rutieră din Carei este îngreunat de aceste lucrări aşa că recomandăm şoferilor care cunosc alte rute ocolitoare să le folosească dacă  vor să elimine timpii de aşteptare . Sunt rugaţi să manifeste atenţie toţi şoferii care circulă pe străzile recent asfaltate la care nu au fost aduse la nivel gurile de canal. mai ales pe timp de noapte sunt periculoase aceste denivelări Nesemnalizate!

Buletin de Carei vă oferă în mod benevol aceste informaţii în lipsa unor comunicate oficale de presă din partea UAT Municipiul Carei.

 

Lasati un comentariu