Atleţii careieni la o nouă performanţă! 5 locuri 1 la zonalele de la Cluj Napoca

• publicat la: 29 mai 2017
Atleţii careieni la o nouă performanţă! 5 locuri 1 la zonalele de la Cluj Napoca

În timp ce municipalitatea  ignoră total sportul şcolar şi mai ales condiţiile pentru buna desfăşurare a acestuia, elevii careieni se întorc  de la competiţii cu desaga plină de medalii şi nu de oricare. Nu demult, la începutul lunii mai am consemnat rezultate remarcabile, istorice am putea spune.

http://www.buletindecarei.ro/2017/05/careianul-denis-ticle-calificat-la-campionatul-mondial-de-juniori-2-scoala-careiana-de-atletism-confirma.html

Recent s-a încheiat la Cluj Napoca etapa zonală a Campionatelor Naţionale de atletism pentru copii I,II şi III. Tinerii atleţi careieni înregistraţi la CSS de pe lângă Liceul Teoretic Carei s-au abonat din nou la primele locuri şi au revenit acasă cu  nu mai puţin de 5 Locuri I.

Antrenorii Ioan Mărneanu şi Florin Turcu  sunt deja nume consacrate  în ţară.

Cei 5  elevi ai Liceului Teoretic Carei care s-au clasat pe primul loc sunt-

1.Roxana Cura, câştigă primul loc detaşat  la triatlon cu 2013p

2.Vlad Turcu ( categ 12-13 ani) la suliţă cu o aruncare de 45,69m

3.Cătălin Cătlan ( categ 10-11 ani) la 500 m cu timpul de 1,35 min

4.Geleny Gabor ( categ 10-11 ani) la disc cu o aruncare de 23,41 m

5.Alexia Turcu (categoria 8-9 ani)  la oină cu o aruncare de 27,42 m

Rezultate frumoase au obţinut şi sportivii careieni Darian Balog  şi Salomea Cătlan la disc respectiv la 300 m .

Este de admirat şi remarcat  faptul că sportivii careieni fac performanţă deşi nu beneficiază de cele mai performante dotări sau echipament precumn cluburile care sunt susţinute de  consiliile locale. Avem campioni şi vicecampioni la suliţă dar aceştia nu au suliţe performante  deci nu concurează pe picior de egalitate cu adversarii lor de la cluburile şcolare ale altor localităţi. O suliţă performantă are maxim 600 de grame  iar cea mai ieftină  valorează în jur de 500  de lei , o nimica toată pentru un buget local cum e cel al Careiului şi totuşi , elevii careieni nu le au….

Buletin de Carei

Lasati un comentariu