Bihorenii câştigă Someș Futnet Cup de la Satu-Mare

• publicat la: 7 mai 2017
Bihorenii câştigă Someș Futnet Cup de la Satu-Mare

Someș Futnet Cup – o sărbătoare a tenisului cu piciorul.  În sala ”Dinamo” din Satu Mare, în  data  6 mai a avut loc cea de-a doua ediție a Someș Futnet Cup, competiție organizată la probele de dublu și triplu  la care au luat parte 6 formații.

Acestea au fost împărțite  prin tragere la sorți  în două grupe  după care, în funcție de clasament, s-au jucat finalele. Pe ambele tablouri, ultimul act le-a avut drept combatante pe Tengo Salonta și pe Victory Cluj, bihorenii fiind declarați câștigători atât la dublu, cât și la triplu.

Echipa locală Junii Sătmarului s-a impus în finala mică de la dublu, cu JSF Cluj. Echipa de sub Feleac s-a revanșat la triplu, unde a ocupat locul al treilea.

La competiție au mai participat Rechinii Tehnici Câmpulung Moldovenesc și Dinamo Satu Mare.

Ca o concluzie a turneului, din partea organizatorilor, la final, Eduard Sever a declarat: ”Ne bucură că o astfel de competiție se dorește a deveni o tradiție pe malul Someșului. Tenisul cu piciorul reprezintă un sport, dar și o variantă de petrecere a timpului liber pentru sătmăreni. Este excelent că am putut organiza un concurs cu echipe consacrate, laolaltă cu debutanți. Opinăm că în viitor ne vom axa puternic pe dezvoltarea futnetului competițional la grupa de vârstă 8-14 ani, iar aici, la Satu Mare, futnetul va fi mereu la el acasă”.

Buletin de Carei

Lasati un comentariu