Buletin de Carei solicită ajutor pentru degajarea unei case de gunoaie

• publicat la: 2 mai 2017
Buletin de Carei solicită ajutor  pentru degajarea unei case de gunoaie

Buletin de Carei a fost solicitat de către careieni  care locuiesc pe strada Mihail Kogălniceanu  pentru a constata situaţia gravă cu care se confruntă de câţiva ani de zile. Una dintre casele de pe această stradă este locuită de un bărbat singur care adună gunoaie şi le depozitează în jurul casei sale. În spaţiile dintre acele gunoaie sălăşluiesc în voie şobolani  care fac incursiuni şi în curţile vecinilor. Curtea  casei cu pricina este de asemenea neîntreţinută şi prezintă toate condiţiile dezvoltării căpuşelor.

Unul dintre vecini afirma chiar că este un  ,,adevărat spectacol,,  să vezi cum sar la propriu şobolanii prin curte, nestingheriţi.

Locuitorii  din acea parte de oraş solicită ajutor de la Primărie pentru a degaja de gunoaie  casa cu numărul 42 mai ales că vine perioada de vreme călduroasă  care va dezvolta un miros pestilenţial dinspre munţii de deşeuri. Canapele vechi, rulouri de gard ruginit, anvelope stricate,sticle  goale, deşeuri menajere, pet-uri şi alte asemenea obiecte au fost adunate ani de zile şi depozitate în jurul casei. La  o primă vedere, ar fi nevoie de câteva remorci pentru a elibera curtea şi casa şi a asigura un climat  de curăţenie în zonă.

Buletin de Carei

 

Lasati un comentariu