Carei 2017. Cum scăpăm de ruginitura pe care se lipesc afişele?

• publicat la: 19 mai 2017
Carei 2017. Cum scăpăm de ruginitura pe care se lipesc afişele?

Vă place cum arată  acest suport pe care se lipesc afişele ce anunţă evenimentele cultural-artistice din Carei? Exigenţele  unui afişaj  stradal modern în Carei încă lasă de dorit în anumite zone , din păcate centrale.

Mii de careieni trec zilnic pe lângă  ruginitura  din imagine  numită …Afişier sau Cilindru  publicitar.

Acest obiect nu a fost la fel de râvnit ca şi capacele de canal pentru a fi predat la fier-vechi. Cine se încumetă să ia taurul de coarne şi să invite administraţia Kovacs la faţa locului pentru a constata  cele semnalate de noi? Înlocuirea lui nu costă o avere  mai ales dacă se cumpără unul la preţul pieţei.

Buletin de Carei a semnalat de ani  de zile  situaţia din centrul nou al oraşului, de pe strada Mihai Viteazu, artera  principală  de tranzit  dinspre Oradea spre Satu Mare şi viceversa. Trotuarul pe care  tronează de ani de zile  ruginitura  este deosebit de circulat . Imaginea este deplorabilă pentru un obiect de promovare a evenimentelor cultural-artistice din Carei.

Ne amintim cu nostalgie  de vremurile în care  primarul oraşului Carei  făcea plimbări  prin oraş ca pieton. Chiar nu  merită careienii un afişier nou pe strada Mihai Viteazu?

Priviţi cum arată artera centrală din jurul ruginiturii de afişier….Chiar dacă este teren privat , amplasamentul central obligă  la o întreţinere adecvată  unui oraş european.

Buletin de Carei

Lasati un comentariu