Carei. Marea Asfaltare de peste 5 milioane de euro pregătită pas cu pas. Poliţia locală păzeşte lucrările

• publicat la: 23 mai 2017
Carei. Marea Asfaltare de peste 5 milioane de euro pregătită pas cu pas. Poliţia locală păzeşte lucrările

Porţiunile asfaltate după lucrarea implementată de Apaserv SA la Carei în valoare de 26 milioane de euro  se decapează şi se reasfaltează! Alţi bani, altă distracţie.

Se află în plină desfăşurare  manifestarea  numită de administraţia locală Marea Asfaltare. Denumirea a mai fost  folosită şi pentru serviciile de asfaltare din anul 2011, atunci când bugetul oraşului a fost  sărăcit cu nu mai puţin de 1,5 milioane lei noi adică 15 miliarde. Poate de  la aceste sume se trage  şi apelativul de  Marea asfaltare. În lipsa unui comunicat oficial din partea primăriei Carei  care să explice  cum s-au …pierdut cele 15 miliarde   nu avem decât să constatăm cum evoluează în această sesiune de asfaltare lucrările din teren.

http://www.buletindecarei.ro/2017/02/cum-sa-tepuiesti-bugetul-local-cu-15-milioane-de-lei.html

De obicei, după apariţia imaginilor postate de Buletin de Carei   apar şi pe pagina de Facebook a Primăriei Carei date despre asfaltare, cu imagini luate la firul ierbii care să nu prejudicieze   ,,lucrarea,, prestată şi care apoi sunt preluate  de presa  plătită de către primărie din banii careienilor. Culmea e că presa plătită de  primărie nu merge pe teren să vadă la faţa locului  pe ce se toarnă covorul asfaltic  sau cum se  sparge covorul asfaltic după ce a fost turnat, pentru varii lucrări. Buletin de Carei  este cel care vă oferă imagini despre modul cum se fac lucrările de asfaltare din banii luaţi împrumut de primărie şi care se vor plăti de către careieni doar din 2018. Nutrim speranţa că asfaltul va  rezista  până atunci  şi poate  cineva se va sesiza şi va recupera paguba de 1,5 milioane de lei noi pentru a mai diminua din datoria contractată pentru lucrări.

Ieri a fost turnată fâşia de asfalt pe porţiunea decopertată acum câteva zile din piaţa 1 Mai din centrul oraşului. Este aceeaşi porţiune care am mai fost asfaltată şi în cursul anului trecut.

http://www.buletindecarei.ro/2017/05/careienii-semnaleaza-lucrari-de-mantuiala.html

Deci la  un an distanţă a fost repetată lucrarea  şi evident şi plătită. Firma care efectua ieri lucrările era SamInstal din Vetiş.

Buletin de Carei

 

 

Lasati un comentariu