Careianul Denis Ţicle calificat la Campionatul mondial de juniori 2. Şcoala careiană de atletism confirmă

• publicat la: 8 mai 2017
Careianul Denis Ţicle calificat la Campionatul mondial de juniori 2. Şcoala careiană de atletism confirmă

Duminică, 7 mai 2017, începând cu ora 10, pe stadionul Cluj Arena a avut loc un concurs naţional de atletism: Ziua Mondială a Atletismului. Scopul a fost de  promovare a practicării atletismului, verificarea nivelului de pregătire în rândul atleţilor juniori 2, juniori 3 si copii 1. Evenimentul  a fost  organizat de Asociatia Judeteană de Atletism Cluj (AJA Cluj)  în parteneriat cu Consiliul Judetean Cluj, Consiliul Local Cluj-Napoca, Federatia Română de Atletism (FRA) şi Directia pentru Sport si Tineret Cluj.

Au participat la această competiţie un număr de 17 elevi sportivi careieni de la CSS LTC. Bilanţul a fost peste aşteptări! Tolbele  atleţilor careieni au fost neîncăpătoare pentru numărul de premii obţinute! 4 locuri I, 4 locuri II şi 4 locuri III.

De departe cel mai  spectaculos rezultat este cel al sportivului Denis Ţicle care cu o aruncare a suliţei  de 66,84 m  a îndeplinit baremul pentru  Campionatul mondial de juniori 2 ce va avea loc în perioada 12-16 iulie la Nairobi( Kenya) dar şi pentru Campionatul balcanic din Albania din 3 iunie 2017.

Suntem mândri că şcoala careiană de atletism  condusă de antrenorii Mărneanu Ioan şi Florin Turcu obţine astfel de performanţe.

Morive de mândrie pentru antrenori  dar nu numai au fost şi rezultatele obţinute  de ceilalţi sportivi careieni.

Astfel, Vlad Turcu s-a clasat pe primul loc  la categoria copii 1 la suliţă, cu 39,84 m şi la aruncarea greutăţii cu 9,74 m. Tot pe prima poziţie s-a clasat şi Bihori Ştefania la aruncarea greutăţii cu 10,43 m.

Pe Locul II -au clasat Cura Roxana la Lungime, 4,72m , Bihari Ştefania la disc, 24,80 m, Balog Ovidiu la disc, 40,32 şi la greutate cu 10,96 m.

Clasări pe Locul III au obţinut Cura Roxana la 800m ( 2,38 min) Kinczel Antonia la 400 m garduri, Vădan Laurenţiu la Lugime cu 5,96 m şi Bereczki Evelin la greutate cu 10,04 m.

Din păcate aruncarea de 43 de m  disc a lui Racolţa George nu a fost validată pentru că a depăşit linia.

Felicitări  Denis Ţicle! Felicitări sportivilor şi antrenorilor şi părinţilor!

 

Buletin de Carei

 

 

Lasati un comentariu