Câştigă România! Emisiune concurs de cultură generală pe TVR 2. Cine se înscrie?

• publicat la: 10 May 2017
Câştigă România! Emisiune concurs de cultură generală pe TVR 2. Cine se înscrie?

Cei care aveţi o cultură generală solidă şi doriţi să beneficiaţi de foloase de pe urma ei  vă puteţi înscrie la  preselecţiile pentru noua emisiune concurs ,,Câştigă România,,

,,Câştigă România,,  este o emisiune  concurs de cultură generală  difuzată la  TVR 2 şi al cărei prezentator este Virgil Ianţu. Emisiunea a debutat la data de 17 aprilie 2017 şi deja sute de candidaţi s-au  înscris la preselecţii.

Candidaţii au venit din toată ţara, din Bucureşti, Sibiu, Ploieşti, Piteşti, Craiova sau Târgu Jiu. Cel mai tânăr candidat a împlinit 18 ani cu două zile inainte de a se inscrie la preselectii, cel mai in vârstă a avut 82 de ani, potrivit  paginademedia.ro.

Printre candidati s-au numărat elevi, studenţi, masteranzi, profesori, bibliotecari, persoane casnice, pensionari, şomeri, sau ghizi turistici.

„«Câştigă România!» este  o emisiune cu un format în totalitate românesc. Întrebările se referă doar la ţara noastră şi provin din toate domeniile . Nu au grad foarte ridficat de dificultate , sunt accesibile celor care deţin o cultură generală . Emisiunea  dă posibilitatea şi telespectatorilor de a afla  date despre cultura naţională, istorie, despre locuri şi  oameni deosebiţi, despre lucrurile frumoase pe care le avem în ţară, despre realizări.

De luni până joi, de la ora 20.00 pe TVR2 , Virgil Ianţu este gazda concurenţilor de la emisiunea ,,Câştigă România,,.

Diana Pascal, realizatorul emisiunii a declarat pentru Buletin de Carei că pentru acest sezon preselecţiile se încheie mâine 11 mai.  Datorită interesului mare pentru acest concurs de cultură generală se preconizează ca pentru sezonul următor ce va debuta în septembrie preselecţiile din august să se desfăşoare şi în marile oraşe din ţară deci şi aproape de Carei, la Cluj Napoca.

Buletin de Carei

comentarii

de Iulian Ghimuș la 24 May 2017 - 20:15

Doresc să mă înscriu la acest concurs dar nu știu cum s-o fac. Mă puteți ajuta cu sfaturi de lichidare?

Lasati un comentariu