Câştigă România! Emisiune concurs de cultură generală pe TVR 2. Cine se înscrie?

• publicat la: 10 mai 2017
Câştigă România! Emisiune concurs de cultură generală pe TVR 2. Cine se înscrie?

Cei care aveţi o cultură generală solidă şi doriţi să beneficiaţi de foloase de pe urma ei  vă puteţi înscrie la  preselecţiile pentru noua emisiune concurs ,,Câştigă România,,

,,Câştigă România,,  este o emisiune  concurs de cultură generală  difuzată la  TVR 2 şi al cărei prezentator este Virgil Ianţu. Emisiunea a debutat la data de 17 aprilie 2017 şi deja sute de candidaţi s-au  înscris la preselecţii.

Candidaţii au venit din toată ţara, din Bucureşti, Sibiu, Ploieşti, Piteşti, Craiova sau Târgu Jiu. Cel mai tânăr candidat a împlinit 18 ani cu două zile inainte de a se inscrie la preselectii, cel mai in vârstă a avut 82 de ani, potrivit  paginademedia.ro.

Printre candidati s-au numărat elevi, studenţi, masteranzi, profesori, bibliotecari, persoane casnice, pensionari, şomeri, sau ghizi turistici.

„«Câştigă România!» este  o emisiune cu un format în totalitate românesc. Întrebările se referă doar la ţara noastră şi provin din toate domeniile . Nu au grad foarte ridficat de dificultate , sunt accesibile celor care deţin o cultură generală . Emisiunea  dă posibilitatea şi telespectatorilor de a afla  date despre cultura naţională, istorie, despre locuri şi  oameni deosebiţi, despre lucrurile frumoase pe care le avem în ţară, despre realizări.

De luni până joi, de la ora 20.00 pe TVR2 , Virgil Ianţu este gazda concurenţilor de la emisiunea ,,Câştigă România,,.

Diana Pascal, realizatorul emisiunii a declarat pentru Buletin de Carei că pentru acest sezon preselecţiile se încheie mâine 11 mai.  Datorită interesului mare pentru acest concurs de cultură generală se preconizează ca pentru sezonul următor ce va debuta în septembrie preselecţiile din august să se desfăşoare şi în marile oraşe din ţară deci şi aproape de Carei, la Cluj Napoca.

Buletin de Carei

comentarii

de Iulian Ghimuș la 24 mai 2017 - 20:15

Doresc să mă înscriu la acest concurs dar nu știu cum s-o fac. Mă puteți ajuta cu sfaturi de lichidare?

de Tacu Viorica la 12 iunie 2017 - 19:59

As dori sa ma prezint si eu la preselectiile pentru concursul „Castiga Romania”. Este o emisiune deosebita la care abia astept sa ma uit, seara de seara. Felicitari TVR 2 ca a organizat un astfel de concurs. Asemenea emisiuni sunt din ce in ce mai rare, din pacate! Poate vor aparea totusi mai multe emisiuni de acest gen, in detrimentul unora care sunt de-a dreptul penibile, gen „Se striga darul”, „Roata norocului”, „Bravo, ai stil”! sau „Insula iubirii”. Eu locuiesc in Ploiesti. Cand sunt programate preselectiile viitoare? Nu as vrea sa le ratez. Multumesc si va doresc sa continuati pe acelasi drum! O telespectatoare fidela.

de Tacu Viorica la 12 iunie 2017 - 20:00

Felicitari si prezentatorului Virgil Iantu pe care l-am apreciat de la concursul „Vrei sa fii miliardar”.

de Roman G la 28 iunie 2017 - 20:03

Am urmarit citeva etape ,foarte buna emisiune ,multi au de invatat dar din pacate apar greseli.Ex Cimpia turzii si loc Bobilna sint in jud Cluj nu Alba . N Rainea este din Birlad nu Braila

de Ciupitu Teodor la 28 decembrie 2020 - 22:05

Buna seara!
Doresc sa stiu cand este o noua preselectie pentru acest concurs.
Cu stima!

Lasati un comentariu