Din atracţiile Careiului…

• publicat la: 24 mai 2017
Din atracţiile Careiului…

Careiul este un oraş aparte din toate punctele de vedere. Cei care locuiesc în Carei nu  au motive de plictiseală. Aici nu există riscul ca şoferii să adoarmă la volan şi nici ca service urile auto să fie lipsite de comenzi consistente.

Nu greşim cu nimic dacă spunem că trăim în oraşul contrastelor. Singura arteră principală inclusă în prima zonă de impozitare  are terase atractive  la tot pasul şi  un şir de castani ( bine că am reuşit oprirea tăierii lor după cum era prevăzut în proiectul iniţial al modernizării arterei principale) care ar face invidios orice municipiu din ţară dar  drumul pe care circulă maşinile este …vai de mama lui, plin de petice şi denivelări.

Oraşul Carei este renumit şi pentru grajdul de cai din Parcul Dendrologic , grajd aflat la câteva sute de metri de Spitalul Municipal din subordinea Consiliului Local şi Policlinică. Să nu credeţi că doar caii de rasă aici cumpăraţi din banii oraşului sunt  atracţia oraşului.

Pe strada Gheorghe Lazăr  vă puteţi juca sau puteţi admira un ponei  care iese la păscut păzit de  un amic al său mai lăţos din fire. Amândoi sunt foarte prietenoşi şi jucăuşi.

Buletin de Carei

Lasati un comentariu