Întâlnire la Guvern pentru combaterea pirateriei din domeniul transporturilor de persoane

• publicat la: 15 mai 2017
Întâlnire la Guvern pentru combaterea pirateriei din domeniul transporturilor de persoane

la Ministerul Transporturilor (MT) o nouă discuție a membrilor Guvernului României cu reprezentanți ai transportatorilor, membri COTAR, la solicitarea acestora.

Întâlnirea a avut loc în contextul în care Guvernul României este interesat de crearea unui cadru legislativ ce are în vedere combaterea pirateriei din domeniul transporturilor de persoane.

La discuție au participat Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, Ministrul Consultării Publice și Dialogului Social, Gabriel Petrea, Ministrul Comunicațiilor și Societății Informaționale, Augustin Jianu, Președintele Agenției Naționale de Administrare Fiscală, Bogdan Stan și reprezentanți din cadrul Ministerului Afacerilor Interne (MAI) și Ministerul Dezvoltării Regionale, Administrației Publice și Fondurilor Europene (MDRAPFE).

Reprezentanții Executivului și-au exprimat deschiderea pentru existența unui dialog constant, între toate părțile implicate, referitor la reglementarea serviciilor de transport persoane, dar și la alte subiecte de interes pentru aceștia.

Lasati un comentariu