Ministerul Sănătății încalcă Legea! Nu au fost lăsaţi să ia cuvântul la dezbaterea publică toţi cei înscrişi

• publicat la: 13 mai 2017
Ministerul Sănătății încalcă Legea! Nu au fost lăsaţi să ia cuvântul la dezbaterea publică toţi cei înscrişi
 „Nicăieri și niciodată nu ne-a cerut Hristos să fim proști. Ne cheamă să fim buni, blânzi, cinstiți, smeriți cu inima, dar nu tâmpiți”. Nicolae Steinhardt

Astazi, 11.05.2017, am participat la dezbaterea publică organizată de către Ministerul Sănătății pe tema sinistrei propuneri legislative numită ”legea vaccinării”.

Ceea ce m-a șocat nu a fost nici faptul că actualul ministru al Sănătății nu a binevoit să asiste la această dezbatere mai mult de 10 – 15 minute și nici zâmbetul batjocoritor afișat de către o parte dintre oficialii Ministerului Sănătății. La aceste genuri de manifestări mă așteptam din experiențele anterioare.

Ceea ce m-a șocat însă este faptul că Ministerul Sănătății încalcă Legea! Conform informațiilor postate chiar pe site-ul acestui minister la secțiunea ”dezbateri publice” aflăm că ” Potrivit prevederilor art. 7, alin. (10), lit. b) din Legea nr. 52/2003, dezbaterea publică se va încheia în momentul în care toţi solicitanţii înscrişi la cuvânt şi-au exprimat recomandările cu referire concretă doar la proiectul de act normativ în discuţie”.

Aici găsiți tabelul persoanelor care s-au înscris la dezbatere și care au optat pentru a lua sau a nu lua cuvântul. La ora 13.00 această dezbatere publică (care a început la ora 10.00) a fost oprită, iar noi am fost invitați să evacuăm sala deși nu au luat cuvântul nici măcar jumătate dintre cei care s-au înscris și erau prezenți pentru a participa la dezbatere.

Au fost prezente inclusiv persoane care au venit din diverse colțuri ale țării, însă pentru oficialii Ministerului Sănătății nu a contat efortul real pe care l-au făcut pentru a fi prezenți în București la această dezbatere și nici faptul că, potrivit Legii, aveau datoria de a le permite acelor persoane să ia cuvântul.

Tuturor celor care nu au apucat să ia cuvântul (deoarece nu le venise rândul, conform listei) le-a fost refuzat dreptul consfințit prin Legea nr. 52/2003  de a-și exprima opiniile și recomandările în cadrul acestei dezbateri publice.

Pentru oficialii Ministerului Sănătății nu a contat nici măcar cât o ceapă degerată faptul că încalcă în mod flagrant Legea atunci când au decis să pună capăt, în mod ilegal, acestei dezbateri. Ce contează pentru Ministerul Sănătății și pentru oficialii săi că Legea nr. 52/2003 stipulează cât se poate de clar că această dezbatere nu putea fi încheiată, în mod legal, decît după ce si-ar fi exprimat recomandările toți cei înscriși și prezenți în sală pentru această dezbatere?

Nu contează nimic! Probabil Ministerul Sănătății se consideră Stat in Stat din moment ce oficialii săi își permit să încalce legea cu o maximă nepăsare.

Iar acest minister și factorii lui de decizie vor să ne impună vaccinarea cu forța/sub constrângere a copiilor și adulților din România! Acest Minister al Sănătății a dovedit chiar și astăzi că nu dă 2 bani pe Lege și că funcționează după o lege proprie, permițându-și să ignore o Lege sub a cărei incidență intră și Ministerul Sănătății.

În numele rațiunii și al responsabilității, cum am putea să le dăm o asemenea putere (puterea de a vaccina cu forța/sub constrângere copiii și adulții din România) celor care au dovedit chiar și astăzi că se consideră de fapt Stat în Stat și că respectarea Legii este pentru ei ceva opțional?

În timpul dezbaterii am fost amenințați, în mod halucinant, de către o distinsă doamnă agreată de către Ministerul Sănătății pentru a face propagandă în favoarea transformării României într-un lagăr medical în care copiii și adulții din această țară ar fi reduși la stadiul de vite în al căror organism ar putea unii să injecteze ce vor și când vor.

În cel mai halucinant mod cu putință am fost amenințați de către distinsa doamnă, sub privirile îngăduitoare ale reprezentanților Ministerului Sănătății, că au ei datele noastre de identificare și că vom fi dați în judecată și acuzați de moartea acelor copii (majoritatea covârșitoare dintre ei imunodeficienți) care, conform comunicatelor oficiale ale Ministerului Sănătății, ar fi murit din cauza rujeolei.

Pe distinsa doamnă nu o interesează însă o informație oficială pe care mulți dintre noi am transmis-o pe toate căile de comunicație posibile : copiii care sunt recent injectați cu vaccinuri care conțin virusuri vii atenuate (de exemplu trivaccinul ROR) sunt contagioși și transmit mai departe în populație virusurile vii care le-au fost injectate prin intermediul acelor vaccinuri.

Vă rog să aveți amabilitatea de a consulta pagina 313 din următorul tratat de Imunologie și Imunochimie pentru a descoperi această informație, împreună cu alte informații oficiale importante pe care Ministerul Sănătății ”uită” să le comunice public : http://www.justmed.eu/files/mihaescu.pdf

Ce contează pentru distinsa doamnă faptul că Ministerul Sănătății nu-i avertizează în mod public pe părinții care au copii imunodeficienți să evite contactul cu acei copii care au fost recent vaccinați împotriva rujeolei și care, contagioși fiind, le pot îmbolnăvi grav copiii imunodeficienți? Nu contează nimic, pentru distinsa doamnă tot ce contează este să ne amenințe, în cel mai halucinant mod cu putință, pe toți cei care ne opunem transformării României într-un lagăr medical.

Imaginați-vă abuzurile uriașe la care vom fi supuși cu toții (copii și adulți deopotrivă) dacă sinistrul proiect de lege a vaccinării va ajunge în Parlament și dacă va fi votat. Nici măcar nu mai contează forma în care ar fi votat deoarece, cu ocazia primei ”pandemii” mediatice, toate elementele sinistre menționate în actuala formă a acestui proiect de ”lege a vaccinării” (luarea copilului de catre Protecția Copilului și aruncarea lui într-un orfelinat sau într-o familie adoptivă, închisoarea de la 3 la 7 ani pentru aberanta acuzație de ”rele tratamente aplicate minorului”, interzicerea dreptului constituțional la educație al copilului, vaccinarea cu forța/sub constrângere a copiilor și adulților din România, etc) vor fi reintroduse în regim de urgență pe motiv de ”pandemie”.

Vă rog, în numele rațiunii și al responsabilității, nu acceptați o ”lege a vaccinării” (lege care ar echivala cu deschiderea Cutiei Pandorei pentru noi și noi abuzuri în viitor) și, în limite strict legale, vă rog să depuneți fiecare dintre dvs toate eforturile posibile și imposibile pentru ca acest sinistru proiect de lege să ajungă acolo unde-i este locul : la coșul de gunoi.

Vă mulțumesc!

Cu respect,

Stoian George-Daniel

Sursa: Lupta pentru Viață

Lasati un comentariu