Muzeul Carei la ,,Noaptea muzeelor,,. Parada costumelor de epocă şi demonstraţii de scrimă

• publicat la: 17 mai 2017
Muzeul Carei la ,,Noaptea muzeelor,,. Parada costumelor de epocă şi demonstraţii de scrimă

Muzeul Județean Satu Mare – secția Carei și Fundația Centrul de Promovare a Turismului Cultural „Gróf Károyi” vă invită  sâmbătă, 20 mai 2017  la evenimentul intitulat „Noaptea muzeelor”.

Sâmbătă, Castelul Károyi și Muzeul Municipal Carei vor putea fi vizitate în intervalul orar: 09.00 – 24.00, iar între orele 18.00 și 22.00,toți cei care vor fi la Castel, se vor putea delecta cu un program artistic. Programul artistic se va desfășura după cum urmează:

18.00- Deschiderea evenimentului – Parada costumelor de epocă (cu pornire din fața intrării principale a castelului)

între orele 18.30 – 21.30 – Demonstrații de scrimă susținute de  Clubul Sportiv Municipal Satu Mare – secția de scrimă

21.30- Invitație la vals în sala Cavalerilor

22.00- Închiderea programului artistic

În perioada desfășurării manifestărilor artistice, animatori, costumați în  haine de epocă vor întreține atmosfera în salile castelului iar în jurul castelului vor fi expuse și câteva mașini de epocă.

Organizatorii evenimentului sunt: Muzeul Județean Satu Mare – secția Carei, Fundația Centrul de Promovare a Turismului Cultural „Gróf Károyi”cu sprijinul Consiliului Județean Satu Mare, Direcției de Cultură și Sport a Municipiului Carei și Clubului Sportiv Municipal Satu Mare – secția de scrimă.  Intrarea la manifestările artistice este liberă!  Organizatorii își rezervă dreptul de a face modificări în program.

comunicat

Lasati un comentariu