Opinie Copy Paste de la Buletin de Carei

• publicat la: 11 mai 2017
Opinie Copy Paste de la Buletin de Carei

În goana după informaţii unii blogeri uită că trebuie să menţioneze sursa  de unde sunt preluate materialele pe care le postează. Unii repetă greşeala chiar şi după ce au mai fost atenţionaţi.  Buletin de Carei a oferit în premieră ştirea legată de Târgul Educaţiei de la Carei. Comunicatul de la Inspectoratul şcolar  s-a adresat tuturor şi putea fi prelucrat după inspiraţia fiecăruia cu respectarea informaţiilor conţinute.  Se pare că  materialul postat de Buletin de Carei  a fost considerat mult mai atractiv decât comunicatul oficial şi deci a fost preluat cu nonşalanţă şi copy-paste  fără a fi menţionat  autorul.

Aducem la cunoştinţa cititorilor  că pe site la Inspectoratul Şcolar Judeţean  nu figurează acest comunicat, în forma în care a apărut pe Buletin de Carei . Comunicatul transmis de către Inspectoratul Şcolar are cu totul altă formă şi se putea prelua ad litteram dacă nu se dorea menţionarea ca sursă Buletin de Carei.

Aceasta este practica atunci când  foloseşti COPY – PASTE.

Acesta este materialul apărut  pe Buletin de Carei .

Inspectoratul Școlar Județean și Centrul Județean de Resurse și Asistență Educațională Satu Mare  anunţă organizarea unui Târg al  Educației la Carei pentru data de 19 mai. Liceele din Carei îşi vor prezenta oferta educaţională pentru anul şcolar 2017-2018.

Participanţi la târg sunt, în principal, elevii claselor a VIII-a, părinţii lor, cadre didactice, dar şi elevi din clase mai mici. La Satu Mare  Târgul Educației – ediția a V-a se desfășoară vineri, 12 mai 2017, la Casa Meșteșugarilor din  Str. Ștefan cel Mare (fostul Cinema Popular), în intervalul orar 10.00-15.00. Activitatea face parte din Campania de orientare vocaţională a elevilor “Îmi construiesc viitorul!”. Tot vineri, 12 mai 2017, în faţa primăriei din localitate, cu începere de la ora 12.00, se prezintă liceele din Negrești Oaș.

Buletin de Carei

Iar acesta este cel postat la 20 de minute distanţă pe Opinie de Carei.

 

iar acesta este comunicatul Inspectoratului Şcolar judeţean

CP 2017

            Satu Mare, 10 mai 2017

   Târgul educației – ediția a V-a 

 Inspectoratul Școlar Județean și Centrul Județean de Resurse și Asistență Educațională Satu Mare organizează Târgul Educației – ediția a V-a. Evenimentul se desfășoară vineri, 12 mai 2017, la Casa Meșteșugarilor din Satu Mare, Str. Ștefan cel Mare (fostul Cinema Popular), în intervalul orar 10.00-15.00. Activitatea face parte din Campania de orientare vocaţională a elevilor “Îmi construiesc viitorul!”. Se dorește informarea celor care finalizează ciclul gimnazial cu privire la specificul şi planul de şcolarizare al liceelor. 

Participanţi la târg sunt, în principal, elevii claselor a VIII-a, părinţii lor, cadre didactice, dar şi elevi din clase mai mici. La Târgul Educaţiei îşi prezintă oferta educaţională liceele din municipiul Satu Mare şi împrejurimi. 

Tot vineri, 12 mai 2017, în faţa primăriei din localitate, cu începere de la ora 12.00, se prezintă liceele din Negrești Oaș. Liceele din Carei vor organiza târgul educației în 19 mai.

 ISJ SM

 

Buletin de Carei  roagă persoanele care preiau ad litteram ştiri sau alte materiale de pe site să menţioneze sursa  şi să nu inducă în eroare cititorii.

Dacă graba  pentru preluarea unei ştiri de pe Buletin de Carei fără menţionarea sursei  s-a datorat  muncii asidue pentru identificarea  persoanei care a ridicat cei 5.000 lei de la primărie ca ajutor social de urgenţă  în numele domnului Nemethi  sau pentru  identificarea cauzelor pentru care primăria nu oferă răspuns în termen de 30 de zile persoanelor ce depun solicitări la Registratură  sau pentru identificarea modului în care se pot recupera la bugetul local sumele datorate de asociaţia din parc care nu plăteşte impozit pe clădire  atunci acordăm  înţelegere. Acceptăm şi informaţii legate de destinaţia celor peste 220 de copaci tăiaţi din pacul de la Castel cu care avem imagini ce reprezintă starea lor de sănătate şi nu ne referim la cei 5 copaci bolnavi şi găunoşi care au fost  lăsaţi pe alei în încercarea de a induce ideea că toţi au fost afectaţi de boală.

Buletin de Carei

 

Lasati un comentariu