Pentru neştiutori! Primăria angajează lucrările de asfaltare iar presa consemnează

• publicat la: 16 mai 2017
Pentru neştiutori! Primăria angajează lucrările de asfaltare iar presa consemnează

Primăria asfaltează iar presa consemnează. Informaţia este pentru cei neavizaţi. Asfaltarea  drumurilor din Carei  nu este realizată de  Buletin de Carei ci de către Primăria Carei adică UAT Municipiul Carei prin scoaterea la licitaţie a lucrărilor necesare. Cei care consideră că aceste lucrări aduc prejudicii de imagine oraşului sunt rugaţi să ia legătura cu Primăria Carei care răspunde direct de ele.

Buletin de Carei aduce la cunoştinţa celor ce nu sunt la curent cu modul în care se administrează o localitate din România că lucrările care se efectuează la infrastructura acesteia  sunt gestionate de Primărie. Adică Primăria este cea care trebuie să iniţieze proiecte prin care să se demareze lucrări de menţinere a  stării  circulabile a drumurilor sau de construire a altora noi.

Tot Primăria este cea care trebuie să urmărească  derularea lucrărilor iar la final să  facă  recepţia.

Buletin de Carei nu face decât să arate cititorilor modul în care se achită de sarcini adminsitraţia locală, modul în care se fac asfaltările în oraş ajutând astfel Primăria să ia în timp util măsurile de rigoare. Presa nu are nimic de-a face cu lucrările ce se efectuează la infrastructura rutieră din oraş.

Foarte tânăra comentatoare din imagine  este rugată să ia la cunoştinţă despre toate aceste  informaţii pentru a nu se face de râs pe viitor. Mai mult, o rugăm să consulte proiectul tehnic, dacă tot se pricepe,  care se află la primărie pentru a observa care este  structura patului pe care trebuie să se toarne covorul asfaltic şi să îl compare cu cel din teren. Aşteptăm rezultatele.  Succes!

Buletin de Carei

http://www.buletindecarei.ro/2017/05/lopata-cea-nelipsita-de-la-marea-asfaltare-din-carei-anul-2017.html

comentarii

de protestatarul din umbra la 18 mai 2017 - 20:43

Draga Adriana din pacate faci ce face Macovei blameaza propria natie.Daca ai avea rabdare sa te informezi despre adevarata istorie a Transilvaniei vei fi mult mai temperata in a eticheta oamenii din natia ta.Ma scuzi ca team tutuit dar pot sa-ti fiu bunic.

Lasati un comentariu