Programul CFR cu prilejul minivacanţei de 1 iunie şi Rusalii

• publicat la: 26 mai 2017
Programul CFR cu prilejul minivacanţei de 1 iunie şi Rusalii

CFR Călători informează că în minivacanța de 1 iunie și Rusalii, capacitatea de transport va fi adaptată la nivelul întregii rețele feroviare în funcție de evoluția și dinamica traficului de pasageri.

Trenurile către cele mai solicitate destinații: Brașov, Sibiu, Cluj-Napoca, Constanța, Iași, Satu Mare, Timișoara, etc. vor fi suplimentate cu peste 8000 de locuri față de zilele obișnuite.

Pentru a evita situațiile neplăcute generate de afluența mare de pasageri, recomandăm planificarea din timp a călătoriei cu trenul.

Biletele pot fi achiziţionate cu anticipație: ·

Online <https://bilete.cfrcalatori.ro/vanzare/loginuser.aspx?lng=Ro> de pe www.cfrcalatori.ro <http://www.cfrcalatori.ro/> ; ·

de la automatele XsellKiosk <http://www.cfrcalatori.ro/2393> din gări; ·

de la automatele ZebraPay <http://www.cfrcalatori.ro/11300> ; ·

direct de la casele de bilete din gări și agenții de voiaj <http://www.cfrcalatori.ro/content/Agentii-de-voiaj-CFR/-Compartimente-oferte-comerciale-si-turistice-146> CFR; ·

de la distribuitori autorizați (agenții de turism); ·

prin telefon la 021 9522.

În plus, recomandăm studenților să acceseze agenția de voiaj CFR din Campusul Universitar Regie București și casele de bilete dedicate lor și marcate vizibil în spațiile din holurile marilor Gări.

Programul caselor de bilete și agenţiilor de voiaj CFR <http://www.cfrcalatori.ro/146> :

În perioada minivacanței de 1 iunie și Rusalii, casele de bilete vor funcționa la capacitate maximă acolo unde sunt solicitări și vor avea program normal de lucru. În plus, agențiile de voiaj CFR din Carrefour Colentina şi Titan din Bucureşti și Iulius Mall din Iași vor fi deschise conform programului centrelor comerciale. Reamintim de asemenea că bilete cu anticipație pot fi achiziționate și pentru trenurile directe către Salonic, Halkali/Istanbul, Sofia și retur, care vor intra în circulație începând cu data de 2 iunie a.c.

Pentru detalii despre orar circulație și prețuri, click aici<https://cfrcalatori.ro/ro/comunicate/911-rezervati-va-din-timp-bilete-la-trenurile-catre-halkali-istanbul-salonic-si-sofia>.

Înainte de călătorie, recomandăm tuturor pasagerilor să se asigure că au achiziționat bilet pentru evitarea taxării suplimentare în tren și/sau suportarea costurilor amenzii conform reglementărilor în vigoare.

Pentru informații actualizate despre circulația trenurilor, călătorii sunt rugați să consulte pagina de internet a companiei www.cfrcălători.ro <http://www.cfrcălători.ro/> , să ne contacteze la numerele de telefon 021/9521 sau să se adreseze personalului nostru din stații.

Lasati un comentariu