Revoltător! Drumuri harcea-parcea în Carei, pericol de accidente pe unele porţiuni asfaltate anul trecut pe milioane de euro

• publicat la: 26 mai 2017
Revoltător! Drumuri harcea-parcea în Carei, pericol de accidente pe unele porţiuni asfaltate anul trecut pe milioane de euro

De peste 2 zile aceste porţiuni de drum au rămas descoperite şi nesemnalizate!  Pe strada Şoimului există semnalizare dar pe strada Oborului aceasta lipseşte. Nici pe strada 25 Octombrie nu sunt semnalizate toate capcanele de pe drum! Atenţie şoferi!

Despre infrastructura rutieră a municpiului Carei s-a  dus vestea peste 3 judeţe dar nu numai. Şoferii care circulă pe DN  19  nu au nevoie de indicatoare pentru a fi avertizaţi că intră în Carei. Maşina pe care o conduc reacţionează imediat. Doar cei care au carnet de conducere înţeleg care sunt consecinţele rulării pe astfel de porţiuni de drum.

Recent, a început în Carei operaţiunea denumită de administraţia locală Marea Asfaltare.  Pe strada 25 Octombrie şi Mihai Viteazu au apărut  utilaje care lucrează la înălţarea gurilor de canal , guri de canal care au fost montate în cursul anului trecut în urma lucrărilor din proiectul Apaserv SA  în valoare de 26 milioane de euro fonduri nerambursabile pentru Carei din totalul de 104 milioane de euro.

Sunt porţiuni întregi unde apa iese la suprafaţă de sub porţiunile unde anul trecut au fost efectuate lucrări. Pierderile de apă în oraşul Carei sunt  foarte mari şi acestea se reflectă în facturile careienilor. Strada 25 octombrie a fost inclusă în proiectul introducerii reţelei de canalizare deşi exista canalizare! În proiect nu au fost incluse şi racordările către  utilizatori!

Aceleaşi porţiuni  asfaltate anul trecut  pe milioane de euro sunt acum frezate şi reasfaltate.  Unele sunt semnalizate, altele nu, aşa că scapă cine poate, mai ales noaptea când vizibilitatea este redusă.

 

Buletin de Carei

comentarii

Lasati un comentariu