Ultimul sunet de clopoţel pentru promoţia 2017 a Colegiului Tehnic ,,Iuliu Maniu,,

• publicat la: 25 mai 2017
Ultimul sunet de clopoţel pentru promoţia 2017 a Colegiului Tehnic ,,Iuliu Maniu,,

Promoţia 2017 a Colegiului Tehnic Iuliu Maniu din Carei a participat astăzi 25 mai la ultima oră de diriginţie. Patru clase de elevi şi-au luat  rămas bun de la profesori, de la colegii mai mici şi de la personalul auxiliar din şcoala în care au venit timizi în anul 2013. De la ora 8 au participat la o slujbă de binecuvântare la Biserica Sf.Dimitrie din centrul oraşului iar de la ora 9 au avut ora de dirigenţie unde au beneficiat de ultimele sfaturi pentru viaţă.

La ora 10,00, frumos încolonaţi pe clase au traversat cântând coridoarele şcolii şi au coborât în curte  pentru momentul festiv. La prezidiu au fost invitaţi de conducerea liceului liderul de sindicat  prof.Victor Oprea, prof. Farkas Elisabeta, dna Alina Balog din partea Comitetului de părinţi, prof. Timea Bontea şi ing.Daniela Ciută  preşedinte al ASTRA Carei. Curtea a fost plină până la refuz de părinţi, fraţi , surori, bunici şi invitaţi ai proaspeţilor absolvenţi.

Imnul de stat al României şi  Gaudeamus au deschis festivitatea. Directorul adjunct Dorina Oprea a dat cuvântul apoi fiecărui invitat  dar nu înainte ca directorul Adrian Micovschi să dea citire  unui emoţionant rămas bun şi să premieze  cel mai  merituos elev absolvent.

Şefa de promoţie din acest an a fost Maria Şandrovisz cu media 9,82 , din clasa a XII-a C , diriginte prof.Elena Coşarcă.

Maria a făcut timp de 4 ani naveta din Sărăuad iar sora ei a fost la rândul ei şefă de promoţie la acest Colegiu Tehnic.

A fost predată Cheia liceului elevilor claselor a XI-a din partea cărora a rostit o alocuţiune Denisa Oneţ, preşedinta Consiliului Elevilor.

Au fost premiaţi cei mai buni elevi la concursurile  extraşcolare sau la activităţile de voluntariat iar apoi diriginţii fiecărei clase au oferit  premii în funcţie de mediile obţinute de-a lungul anului şcolar.

Festivitatea s-a încheiat cu eliberarea baloanelor multicolore spre cer  în aplauzele întregii asistenţe.

Buletin de Carei urează proaspeţilor absolvenţi mult succes la examenele ce bat la uşă şi noroc în viaţă!

Galeria de imagini o puteţi urmări pe pagina de Facebook, mai jos.

https://www.facebook.com/pg/buletindecarei.ro/photos/?tab=album&album_id=1870142203234049

 

Buletin de Carei

 

 

Lasati un comentariu