Atenţie careieni la gropile de pe trotuare!

• publicat la: 7 iunie 2017
Atenţie careieni la gropile de pe trotuare!

În municipiul Carei se  fac  lucrări  de conectare a consumatorilor la reţeaua  principală de apă-canal  introdusă în cursul anului trecut prin proiectul cu finanţare europeană al Apaserv SA Satu Mare. Pentru Carei a  fost alocată suma de 26 milioane de euro.

După cum bine se cunoşte, a fost introdusă canalizare pe străzi unde aceasta  exista şi funcţiona impecabil iar alte străzi au rămas tot neracordate la canalizare. Lucrările de asfaltare de după încheirea introducerii reţelei de apă-canal au fost refăcute de nenumărate ori pe anumite străzi ca strada Viilor, Crişan, Iorga sau 25 Octombrie.

Abia din acest an au început racordările consumatorilor la reţeaua de apă-canal , lucrare ce a costat 26 milioane de euro. De altfel nici serviciul Tehnic din primărie nu a avut acces necondiţionat la Proiectul Tehnic al lucrării , păzit mai ceva ca moaştele sfinte.

Cei care circulaţi pe strada George Coşbuc  aveţi mare grijă la gropile nesemnalizate şi care pe timp de noapte sunt total invizibile. Riscaţi să păţiţi ca inginerul pensionar din Grădina Viilor sau băiatul de 12 ani accidentat  în urma  folosirii trotuarului de pe strada 25 Octombrie unde gropile nu au fost semnalizate.

Strada George Coşbuc se află în plin centrul Careiului, în continuarea străzii 1 Decembrie 1918, în spatele fostei clădiri a Primăriei Carei.

Deci, mare atenţie pe unde circulaţi în Carei!

Buletin de Carei

 

Lasati un comentariu