Avem un Campion Balcanic la atletism. Al treilea din istoria Careiului. Bravo Denis Ţicle!

• publicat la: 3 iunie 2017
Avem un Campion Balcanic la atletism. Al treilea din istoria Careiului. Bravo Denis Ţicle!

Veşti extraordinare pentru şcoala careiană de atletism! DENIS ŢICLE  este  CAMPION BALCANIC  la aruncarea suliţei, categoria juniori 2!

Cu aruncarea de 69,5 m de la Campionatele Balcanice  la juniori II din Turcia  are asigurată şi participarea la Campionatele Mondiale din Kenya.

BRAVO DENIS! Bravo domnule antrenor Turcu!

Succesul lui Denis nu este o întâmplare ci este rezultatul unei munci asidue şi constante!  Denis Ţicle mai deţine  un titlu de Campion naţional la aruncare suliţei în 2015 şi  2 titluri de vicecampion tot la aruncare suliţei.

Denis Ţicle este cel de-al treilea campion balcanic pe care îl dă Careiul. Primul a fost Constantin Codreanu  la cros iar al doilea a fost Florin Turcu la aruncarea suliţei. Deci la aşa antrenor aşa elev.

Denis  Ţicle este legitimat la CSS de pe lângă Liceul Teoretic Carei. Acesta a făcut deplasarea în Turcia  fără nici un antrenor  sau însoţitor careian.

 

Buletin de Carei

 

http://www.buletindecarei.ro/2017/05/atletii-careieni-la-o-noua-performanta-5-locuri-1-la-zonalele-de-la-cluj-napoca.html

http://www.buletindecarei.ro/2016/07/atletism-campionii-nationali-si-vicecampionii-romaniei-din-carei.html

comentarii

de e4rrr la 4 iunie 2017 - 07:42

nu sunt sigur.dar parca Costi a fost doar vicecampion la 3000 de metri ,la balcaniada.

de Buletin de Carei la 4 iunie 2017 - 08:00

Costi a fost campion la 3000 m in anii 80, potrivit celor declarate de antrenori. Daca ei au gresit, am gresit si noi.

de mihai la 4 iunie 2017 - 09:22

Si totusi de ce a mers fara antrenor? Primaria na putut face un mic efort? bine ca pentru alti se poate face sa mearga toata familia

de mihai la 4 iunie 2017 - 09:24

Felicitari DENIS felicitari si antrenorului FLORIN TURCU

de Boii la 4 iunie 2017 - 12:29

La deplasarile cu lotul tarii, participa doar antrenorii lotului.

de Lupul Dacic la 4 iunie 2017 - 13:10

boii ca boii,tot inainte cu oistea!
la deplasarile cu lotul tarii poate merge si antrenorul sportivului daca i se plateste deplasarea. dar primaria Carei nu e interesata de performantele romanilor.

de mihai la 5 iunie 2017 - 17:07

Daca era un pui de udemerist sa vezi cum erau bani si pentru antrenor si pentru sustinatori dar si antrenorul sa fie udemerist altfel nu merge

de onix la 5 iunie 2017 - 19:36

Ticle Denis este maghiar.Poate ca nu stiti.Dar,unde ati mai auzit ca la convocarea unui sportiv pentru lot,trebuie sa fie insotit de catre antrenorul sau?Eventual clubul poate sa-l delege pe antrenor ca sa participe si el la competitie,cheltuielile fiind suportate de club sau de sponsori. Sau de insusi antrenorul,ca si in cazul cluburilor sportive private(fotbal,karate ,tenis de masa,tir cu arcul,etc).

de ametist la 5 iunie 2017 - 20:11

si peter nemethi este maghiar si tot este persecutat de conducerea kovacs pentru ca nu este cu ei si pentru ca are alte pareri decat ei.
primarul are nevoie de slugi nu de cetateni. unde ati mai auzit ca primarul kovacs sa trateze egal pe locuitorii din Carei?

de Boii la 6 iunie 2017 - 12:28

De ce confundati totdeauna politica cu sportul? Daca toata lumea ar astepta dupa ajutorul primarului,in acest oras nu ar fi nici un rezultat.

de Lupii la 6 iunie 2017 - 13:53

oare de ce boii confunda mereu prostia si bataia de joc cu capacitatea de gandire a cititorilor? aici nu e vorba de a astepta ci de a face un lucru normal! la fel cum se procedeaza pentru sporturile favorite ale grupului de interes din primarie!
oare ce ar face alte sporturi daca sustinatorii lor nu ar primii bani moca de la primarie pe lucrari umflate de trei ori pretul pietei pe putin?
ce are politica cu spalarea de bani? cum e sa nu platesti materia prima pentru un strand care face profit de milioane de euro in peste 14 asni de functionare? de ce cred boii ca nu vedem ca asociatia din parc cu caii nu plateste impozit pe cladire si de ce cred boii ca nu stim cati consilieri au forme de familie cu decontari din banii primariei?

de ember la 6 iunie 2017 - 14:05

cand spui pentru noi daca esti onix sau boii ca le fel puneti virgula si semnele cand scrieti
/menj és csípd ki magad te barom!

de onix la 6 iunie 2017 - 20:54

Vedeti cu ce prostii va ocupati? Unii vorbesc de sport,iar voi” Lupii si ember” tot intoarceti spre politica .Acum mai veniti cu firma casei care este de 25 de ani etc.

de Ajlin Rokfeler la 6 iunie 2017 - 22:26

pentru boii de onix,nu toate lumea are performantele primarului cu 4 firme falimentate si cu datorii la buget si cu case pentru copii din salaru cu retinere la fisc.
-fotbalistu tine tare cu dintii de scaun si pentru jeno ca el fara scola nu poate sa fie decat besugo si camatar etc. sa vii aici cu datele corecte te onics boii nu cu cioacele de la csanalos.

Lasati un comentariu