Carei 2017. Strada Albinelor colţ cu Ady Endre

• publicat la: 16 iunie 2017
Carei 2017. Strada Albinelor colţ cu Ady Endre

Despre trotuarele  ce înverzesc an de an la Carei am mai scris şi în cursul anilor trecuţi. Fără ca administraţia Kovacs-Keiser  aflată la al treilea mandat să fie deranjată de halul în care arată trotuarele din municipiul Carei după ce au pus stăpânire pe Carei. Sau poate că tocmai culoarea verde este cea apreciată de aceştia şi nu vor să strice peisajul natural ….

Buletin de Carei vă prezintă imagini de la faţa locului, din cartierul Mihai Viteazu, strada Albinelor colţ cu Ady Endre şi în continuare pe strada Albinelor, imagini neromanţate pe care le poate urmări oricine doreşte, inclusiv presa de casă din Primărie că tot e plătită boiereşte din banii careienilor.

acesta este un trotuar de pe strada Albinelor

Pavajul pus de Primăria Carei prin proiect cu finanţare europeană nerambursabilă arată  de parcă ar fi fost executat de muncitori aduşi din triburile amazoniene care nu au tangenţă cu civilizaţia mileniului III. Dacă nu sunteţi tari de inimă nici nu are rost să mai intraţi prin cartier ca să vedeţi cum au fost modernizate aleile cu pavaj.

Important este că au fost trasate şi marcate drumurile , chiar dacă 2 m mai în lateral iarba creşte din gurile de canal periculos de denivelate faţa de nivelul drumului.

Lucrările se execută la foc automat, banii se scurg  în buzunarele executanţilor iar recepţia ….cine o mai verifică….Şi mai important este ca localnicii să îşi plătească taxele şi impozitele către Primărie pentru ca administratorii oraşului să îi direcţioneze după bunul plac  către cei care fac lucrări de mântuială.

Buletin de Carei

 

Lasati un comentariu